Poluvreme - Srbija igrala očajno, ali ne gubimo! Ko to igra za Gruziju?

Izvor: Sportske.net, 24.Mar.2017, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Srbija igrala očajno, ali ne gubimo! Ko to "igra za Gruziju"?

Na sreću, ne gubimo u Gruziji nakon 45 minuta, rezultat je 1:1!

Srbija daleko slabija nego u dosadašnjem toku kvalifikacija, ali ekipa Slavoljuba Muslina ne gubi od Gruzijepošto je nakon 45 minuta 1:1.

Kačarava je postigao gol u 6. minutu meča, veliku grešku je tada napravio Aleksandar Kolarov koji nije dovoljno jako vratio loptu golmanu Vladimiru Stojkoviću.

Taj gol možete videti OVDE.

Nismo imali šut u okvir gola, možda vam je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << to dovoljan pokazatelj kako je igrala naša reprezentacija.

Negde oko 30. minuta smo se konsolidovali, imali par opasnih napada, ali daleko od toga da smo ugrozili gol golmana Lorije.

Ipak, nakon fantastičnog pasa Dušana Tadića, Kostić pada u kaznenom prostoru, a sudija pokazuje na belu tačku nakon čega Tadić pogađa za 1:1.

Evo nekih tvitova nakon i tokom prvih 45 minuta meča. Sve će vam biti jasno ako niste gledali utakmicu...

Hajde da obnovimo gradivo: Kolarov je najgori igrač koji je ikada zaigrao za Srbiju.

— Streptomycin (@CivodarOkram) March 24, 2017
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.