UŽIVO: Radnički 1923 - Crvena zvezda!

Izvor: Mondo, 22.Nov.2014, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Radnički 1923 - Crvena zvezda!

Šampion Srbije u utakmici 13. kola Superlige Srbije gostuje u Kragujevcu. Duel ekipa sa potpuno različitim ambicijama u šampionatu.

Sa novim kapitenom, iako je i stari na terenu, a samo dan posle tragedije koja se dogodila u Istanbulu, fudbaleri Crvene zvezde počeli su meč 13. kola Jelen Superlige.

U Kragujevcu, na "Čika Dači", sa čijih se tribina skandira ime tragično preminulog navijača Marka Ivkovića, Radnički 1923 - Crvena zvezda 0:0.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
U toku je prvo poluveme...

Navijači Crvene zvezde istakli su crnu zastavu sa imenom preminulog druga i povremeno pevaju samo "Dobro znaj da uvek tu sam ja..."

Ostanite uz MONDO, pratićemo utakmicu UŽIVO!

RADNIČKI: Trifunović, Terzić, Jašić, Osei Bonsu, Rosić, Kovačević, Bubanja, Vidović, Tiodorović, Arseić Milovanović.

CRVENA ZVEZDA: Rajković - Lazić, Mijailović, Planić, Rakić, Lazović, Pečnik, Pavićević, Bosančić, Ristić, Kovačević.

NAJAVA MEČA

Crvena zvezda želi bodove u šampionskoj trci, Radnički za goli život u Superligi!

Beograđani ne bi trebalo da imaju težak zadatak u Kragujevcu. Crveno-beli odlaze u goste ekipi koja je samo jednom pobedila u prethodnih 12 kola, a još tri boda osvojila je igrajući nerešeno.

Radnički je na začelju sa čak četiri boda manje od imenjaka iz Niša i Napretka, ekipe koja u nedelju dolazi u Beograd na megdan Partizanu.

Šampion je u srce Šumadije došao oslabljen. Trener Nenad Lalatović ni na ovoj utakmici neće moći da računa na najjači sastav. Marko Petković će biti van stroja nekoliko meseci, od nedavno je iz radnog pogona izbačen i drugi golman Damir Kahriman, Vukan Savićević imao je problem sa povišenom temperaturom, dok Danijela Avramovskog muči zadnja loža.

Uprkos svim kadrovskim problemima, Zvezda je apsolutni favorit na "Čika Dači" i sve osim pobede predstavljalo bi prvorazrednu senzaciju.

TOK UTAKMICE

9 - Po jedna polušansa na obe strane na otvaranju utakmice, ali bez pravih opasnosti po golmane.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

UŽIVO: Prečka za Zvezdu pred poluvreme!

Izvor: Mondo, 22.Nov.2014

Šampion Srbije u utakmici 13. kola Superlige Srbije gostuje u Kragujevcu. Duel ekipa sa potpuno različitim ambicijama u šampionatu...Sa novim kapitenom, iako je i stari na terenu, a samo dan posle tragedije koja se dogodila u Istanbulu, fudbaleri Crvene zvezde počeli su meč 13. kola Jelen Superlige...U...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.