Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jul.2016, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seal posvetio Noletu pjesmu “Kiss From a Rose” (VIDEO)

Poznati pjevač Seal je na nastupu u Marbeli u Španiji posvetio svoju pjesmu “Kiss From a Rose” Novaku Đokoviću koji je bio u publici.

“Znate šta sam čuo? Da je Novak Đoković večeras ovdje. Gdje si, brate?”, rekao je Seal.

“Danas sam vježbao u teretani i neko mi je rekao da je Novak Đoković tu i vježba. Otišao sam tamo da ga gledam, znate, ništa bitno, samo najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << teniser svijeta. Ne samo da je udarao lopticu, nego je svaka pogađala unutar linije. Pretpostavljam da to tako biva, kad ste najbolji teniser svijeta. Bilo mi je zadovoljstvo da te gledam danas kako igraš. To je nešto što ću ispričati svojoj djeci i čast mi je što si ovdje na mom nastupu. Hvala ti mnogo! Posvećujem ti ovu pjesmu”, rekao je Seal na oduševljenje publike i zasvirao početne tonove pjesme “Kiss From a Rose”.

(B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sil posvetio Noletu pesmu!

Izvor: Prva.rs, 19.Jul.2016

- Danas sam vežbao u teretani i neko mi je rekao da je Novak Đoković tu i da vežba. Otišao sam tamo da ga gledam, znate, ništa bitno, samo najbolji teniser sveta. Ne samo da je udarao lopticu, nego je svaka pogađala unutar linije. Pretpostavljam da to tako biva, kad ste najbolji teniser sveta....

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.