Opljačkana kuća Ejmi Vajnhaus

Izvor: Blic, 11.Avg.2011, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkana kuća Ejmi Vajnhaus

Porodica Ejmi Vajnhaus je u šoku nakon što je otkriveno da je dom tragično preminule pevačice opljačkan, a sumnja se da su nestale čak i njene neobjavljene pesme.

Nakon što je pevačica sredinom jula preminula pod još nerazjašenjnim okolnostima, njena porodica uputila se na kraći odmor, kako bi se izborili sa velikim gubitkom, a po povratku ih je sačekalo neprijatno iznenađenje kada su shvatili da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ejmin dom u Kemdenu u Londonu opljačkan.

Kako je izjavio pevačicin otac Mič Vajnhaus iz kuće su nestale pevačicine lične stvari, uključujući i njena pisma, omiljena gitara, knjiga sa tekstovima pesma, kao i neobjavljeni muzički materijal.

Otac sumnja na prijatelje

Besni Mič Vajnhaus sumnja da krivca treba tražiti među Ejminim prijateljima i poznanicima koji su imali pristup njenoj kući.

Za sada nije poznato da li je ova pljačka povezana sa nemirima koji su se prethodnih dana odvijali širom Londona, mada porodica Vajnhausove sumnja u tako nešto.

"Svi su veoma potrešeni zbog ovog događaja, a Mič se nada da će ko god je uzeo Ejmine stvari imati dovoljno srca i da ih vrati. Svi su u šoku, uključujući i menadžement pevačice koji je ovih dana trebalo sa porodicom da postigne dogovor oko izdavanja Ejminog posthumnog albuma", izjavio je izvor blizak porodici preminule soul dive.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPLJAČKANA KUĆA EJMI VAJNHAUS

Izvor: Kurir, 11.Avg.2011

Porodična kuća Ejmi Vanhaus je oljačkana. Nepoznati lopovi odneli su lične stvari pevačic, njene neobjavljene pesme, pisma i gitara...Pevačicina kuća u Kemdenu opljačkana je dok je porodica bila na odmoru..Pljačka stana otkrivena je pošto su se njeni roditelji vratili sa kraćeg odmora...Ejmin...

Nastavak na Kurir...

Opljačkana kuća Ejmi Vajnhaus

Izvor: Radio 021, 11.Avg.2011

Dom tragično preminule pevačice Ejmi Vajnhaus opljačkan je, a sumnja se da su nestale čak i njene neobjavljene pesme.

Nastavak na Radio 021...

Opljačkana kuća Amy Winehouse

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Avg.2011

Kuća preminule pjevačice Amy Winehouse je opljačkana, a njena porodica je izvijestila da su ukradene kopije neobjavljenih pjesama, knjige pjesama i pisma. Njen otac Mitch sumnja da je krađu počinio jedan od poznanika muzičarke. Pristup domu Amy Winehouse, koja je preminula 23. jula, imalo je...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Opljačkana kuća Ejmi Vajnhaus

Izvor: medio.rs, 11.Avg.2011

Porodica Ejmi Vajnhaus je u šoku nakon što je otkriveno da je dom tragično preminule pevačice opljačkan, a sumnja se da su nestale čak i njene neobjavljene pesme.

Nastavak na medio.rs...

Opljačkana kuća Ejmi Vajnhaus

Izvor: Story, 11.Avg.2011

Porodica preminule pevačice Ejmi Vajnhaus obavestila je javnost da je kuća njihove ćerke opljačkana i da su ukradene kopije neobjavljenih pesama, njena pisma i dve

Nastavak na Story...

Opljačkana kuća Ejmi Vajnhaus

Izvor: Politika, 11.Avg.2011

Dom nedavno preminule pevačice Ejmi Vajnhaus u londonskom kvartu Kemden opljačkan je, pišu britanski mediji. Krađa u kući Vajnhausove, međutim, nema veze sa neredima i pljačkama koji su se proteklih dana dešavali u Londonu, jer se to desilo u danima posle iznenadne smrti dive 23. jula, javlja...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.