Srbija protiv Rumunije, Slovačke i Nemačke u Svetskoj ligi

Izvor: RTS, 29.Sep.2016, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija protiv Rumunije, Slovačke i Nemačke u Svetskoj ligi

Vaterpolo reprezentacija Srbije u pohodu na petu uzastopnu titulu u Svetskoj ligi igraće u A grupi sa selekcijama Rumunije, Slovačke i Nemačke.

Aktuelni olimpijski, svetski i evropski šampioni prva tri meča igraće u gostima, prvo u Rumuniji 15. novembra, potom u Nemačkoj 6. decembra i 10. januara u Slovačkoj.
Prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << susret kod kuće Srbija će odigrati protiv Rumunije 14. februara, mesec dana kasnije dočekuje Nemačku, da bi 11. aprila završila grupnu fazu duelom sa Slovačkom.
B grupu Svetske lige čine Holandija, Hrvatska, Francuska i Grčka, u C grupi su Gruzija, Italija, Turska i Rusija, dok se Mađarska, Španija i Crna Gora nisu prijavile.
Domaćin završnog turnira, koji se igra u junu naredne godine, još nije određen.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija protiv Rumunije, Slovačke i Nemačke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Sep.2016

Vaterpolo reprezentacija Srbije u pohodu na petu uzastopnu titulu u Svetskoj ligi igraće u A grupi sa selekcijama Rumunije, Slovačke i Nemačke...Aktuelni olimpijski, svetski i evropski šampioni prva tri meča igraće u gostima, prvo u Rumuniji 15. novembra, potom u Nemačkoj 6. decembra i 10. januara...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.