IN MEMORIAM: Milan Kuljača

Izvor: Večernje novosti, 22.Apr.2016, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IN MEMORIAM: Milan Kuljača

Nekadašnji predsednik Vaterpolo saveza Jugoslavije preminuo je u Beogradu u 69. godini. Sahrana će se obaviti u subotu na Novom groblju u Beogradu u 14.30. Opelo počinje u 14.00 NEKADAŠNjI predsednik Vaterpolo saveza Jugoslavije Milan Kuljača preminuo je u Beogradu u 69. godini. Bio je veliki ljubitelj sporta, vaterpola pogotovo, i trag je ostavio vodeći u teškim vremenima VSJ. U ovaj sport je ušao >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << 1997, kada je postao predsednik VK Beograd. Godinu kasnije izabran je za prvog čoveka trofejne organizacije i na toj funkciji je ostao do 2002. Kuljača je bio izuzetan radnik sa sjajnim organizacionim sposobnostima, uspeo je da podigne rad Saveza na viši nivo. Blizak s trenerima i igračima, davao je doprinos stvaranju uslova za rad reprezentacije, koja je u njegovo vreme osvojila olimpijsku bronzu 2000, evropsko zlato i svetsko srebro 2001. Sahrana Milana Kuljače obaviće se u subotu na Novom groblju u Beogradu u 14.30. Opelo počinje u 14.00.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Preminuo Milan Kuljača

Izvor: B92, 22.Apr.2016

Nekadašnji predsednik Vaterpolo saveza Jugoslavije Milan Kuljača preminuo je u Beogradu u 69. godini...Kuljača je bio veliki ljubitelj sporta, vaterpola pogotovo, i trag je ostavio vodeći u teškim vremenima Vaterpolo saveza Jugoslavije...U taj sport je ušao 1997, kada je postao predsednik vaterpolo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.