Izvor: HotSport.rs, 25.Jun.2016, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘DELFINI’: Cilj je odbrana zlata!

Srpski vaterpolo reprezentativci Živko Gocić, Andrija Prlainović i Filip Filipović izjavili su danas da su umorni, ali da će dati sve od sebe da u finalu pobede selekciju SAD i odbrane titulu Svetske lige.

Srbija je savladala Italiju 7:4, dok su SAD slavile posle peteraca nad Grčkom 17:16.
– Mučili smo se sa igračem više protiv Italije, imamo teretanu i bazen u svakodvenom radu. Za sada je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sve korektno ali ima dosta prostora napredak. Pokušaćemo ponovo da osvojimo Svetsku ligu iako smo rekli da hoćemo da ovde prvo vidimo gde smo u odnosu na rivale – rekao je Gocić posle trijumfa nad Italijom u polufinalu.
Njegov saigrač Andrija Prlainović bio je zadovoljan plasmanom u finale.
– Kontrolisali smo utakmicu od početka do kraja. Umorni smo i jedni i drugi, peti dan napornog turnira. Nije bilo smirenosti u napadu, ali smo uradili ono što smo hteli. Sigurno smo pobedili i sada čekamo finale, neće biti u finalu neke razlike.
Filip Filipović je sa tri gola trasirao “delfinima” trasirao put ka četvrtom uzastopnom finalu Svetske lige,
– Sve nam teže ovde pada nego što će biti u Riju jer nas umor pritiska. Sasvim normalno stanje. Predstoji nam najlakša utakmica na turniru i bez obzira šta bude znamo svoj put – zaključio je Filipović.
Finale između Srbije i SAD igra se sutra od 11 sati po našem vremenu.
The post ‘DELFINI’: Cilj je odbrana zlata! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

SRPSKI VATERPOLISTI: Umor pritiska, ali želimo zlato u Svetskoj ligi

Izvor: Kurir, 25.Jun.2016

...Srbija je savladala Italiju 7:4, dok su SAD slavile posle peteraca nad Grčkom 17:16.."Mučili smo se sa igračem više protiv Italije, imamo teretanu i bazen u svakodvenom radu Za sada je sve korektno ali ima dosta prostora napredak Pokušaćemo ponovo da osvojimo Svetsku ligu iako smo rekli da hoćemo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.