Ljajina poruka Manćiniju

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2015, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajina poruka Manćiniju

Reprezentativac Srbije se nada da je trener Intera gledao kako je igrao u Elbasanu te da mu je to najbolja moguća preporuka da se nađe u timu 'Neroazura' za derbi za Juventusom.

Italijanska štampa piše da je Adem Ljajić impresionirao svojom igrom u dresu reprezentacije Srbije protiv Albanije.

'Mali Đavo Ljaja' je bio igrač utakmice, iako je tokom iste imao 'žute minute' i dosta 'praznog hoda', jednostavno kada neko u poslednjih pet minuta asistira za vodeći >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gol, a potom u stilu Lea Mesija overi pobedu nemoguće je da ne pokupi lovorike.

"U dobroj sam formi što sam dokazao na meču protiv Albanije. To veče će mi ostati u lepoj uspomeni." izjavio je Ljajić za list 'Gazetta dello Sport'.

Novinari su ga upitali da li je to bila i poruka Interu.

"Nadam se da su me gledali. U reprezentaciji igram na poziciji koja mi najviše odgovara, iza napadača. U interu je jaka konkurencija za to mesto, ali verujem u sebe i svoje fudbalske kvalitete.

Očekujem da dobijem šansu da zaigram na derbiju protiv Juventusa narednog vikenda."
priznaje Ljajić i dodaje da su dobri rezulati Intera važniji od njegovog ili bilo čijeg drugog individualnog učinka.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.