Ljaja: Manćini, jesi li me gledao?

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2015, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljaja: "Manćini, jesi li me gledao?"

Adem Ljajić poslao poruku i svom treneru, ali i najvećem rivalu!

Adem Ljajić nije dobio šansu u Interu, kasno je stigao, nije prošao pripreme, ali svejedno, teško je verovati da mladi Albanac, Manaj dobija priliku pre našeg reprezentativca.

Priča se da je Manćini razočaran njegovim zalaganjem i da zbog toga Ljajić nije dobio priliku, i kada se povredio Jovetić.

Nekadašnji fudbaler Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ima poruku za svog trenera, nakon pobede u Elbasanu.

"Nadam se da su gledali u Interu utakmicu protiv Albanije. Zadovoljan sam svojom igrom, ali sam još zadovoljniji načinom na koji je odigrao tim", objašnjava Ljajić.



"U reprezentaciji igram iza napadača, to je moje mesto. U Interu smo svi dobri igrači, konkurencija je jaka, ali moram da se borim i imam pravo da se nadam da ću igrati",
rekao je nekadašnji fudbaler Partizana "Gazeti delo Sport".

Posle meča sa Portugalom vraća se u Italiju, čekaju ga pripreme za meč sezone sa Juventusom.

Da li je istakao kandidaturu za prvu postavu.



"Svakako, nadam se da ću igrati. Ali, ono što se na kraju računa je da Inter pobedi, to je najvažnije"
, zaključio je Ljajić pred "Derbi Italije", narednog vikenda.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljajina poruka Manćiniju

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2015

Reprezentativac Srbije se nada da je trener Intera gledao kako je igrao u Elbasanu te da mu je to najbolja moguća preporuka da se nađe u timu 'Neroazura' za derbi za Juventusom...Italijanska štampa piše da je Adem Ljajić impresionirao svojom igrom u dresu reprezentacije Srbije protiv Albanije...'Mali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.