EDI RAMA I DALJE PROVOCIRA: UEFA nije bila pravedna, napred Albanija!

Izvor: Kurir, 24.Okt.2014, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EDI RAMA I DALJE PROVOCIRA: UEFA nije bila pravedna, napred Albanija!

BEOGRAD - Predsednik Vlade Albanije Edi Rama ocenio je da odluka UEFA o kaznama zbog prekida meča fudbalskih reprezentacija Srbije i Albanije nije pravedna.

"Fudbalski savez Albanije će dobro uraditi ako otvori sudski postupak do kraja. Danas nije bilo pravde za ono što se dogodilo na stadionu u Beogradu. Napred Albanija", napisao je Rama na Tviteru.

UEFA je danas izrekla kazne za dešavanja na utakmici Srbija - Albanija 14. oktobra. Utakmica je registrovana 3:0 za >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Srbiju, ali su domaćinu odmah oduzeta tri boda zbog loše organizacije meča. Srbija će, takođe, morati da igra dva meča kao domaćin bez publike, a i FSS i albanski savez kažnjeni su sa po 100.000 evra.

Utakmica između Srbije i Albanije prekinuta je 14. oktobra na stadionu Partizana u 41. minutu pošto je došlo do incidenata nakon što se iznad terena pojavio dron sa zastavom tzv. "velike Albanije". Tada je došlo do sukoba igrača dve ekipe, a potom je na teren ušao i određeni broj navijača, koji je napao gostujuće fudbalere, nakon čega su oni napustili teren i odbili da se vrate.

Pojedini mediji su objavili da je dronom iz lože stadiona upravljao rođeni brat Edija Rame, inače američki državljanin. Policija, za sada, nije saopštila zvanične rezultate istrage.

FSHF ben shume mire te hape beteje gjyqesore deri ne fund! Sot nuk u be drejtesi per ate qe ndodhi ne stadiumin e Beogradit #ForcaShqiperia
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.