Izvor: HotSport.rs, 30.Avg.2016, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US OPEN: Aleksandra Krunić osvojila samo jedan gem!

Posle Ane Ivanović, još jedna srpska teniserka završila je nastup u singlu na US Openu.

Aleksandra Krunić, koja je prethodno prošla tri kola kvalifikacija, izgubila je od domaće takmičarke Nikol Gibs prilično ubedljivo – 6:1, 6:0.
NE IDE, PA NE IDE: Ana izgubila od 89. teniserke sveta!
Već u prvom gemu meča srpska >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << teniserka je ispustila servis, ali je odmah vratila brejk i niko nije očekivao da će joj to biti jedini osvojeni gem u prvom setu.
Amerikanka je sve gemove do kraja meča, ukupno 11, pa je ostvarila veoma ubedljivu i neočekivano laku pobedu.
Njena naredna rivalka biće Zigmund ili Rid.
The post US OPEN: Aleksandra Krunić osvojila samo jedan gem! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Još loših vesti sa US Opena, debakl Aleks Krunić!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2016

Posle Ane Ivanović, još jedna srpska teniserka eliminisana u prvom kolu US Opena...Aleksandra Krunić doživela je pravi debakl na startu US Opena...Ona je u prvom kolu izašla na megdan Amerikanki Nikol Gibs, koja je očigledno bila veoma inspirisana danas pred svojim navijačima...Ne samo da je uspela...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.