Ovome se niko nije nadao: Boris Beker progovorio o Novaku! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 24.Apr.2017, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovome se niko nije nadao: Boris Beker progovorio o Novaku! (FOTO)

Legendarni teniser i bivši trener Novaka Đokovića u razgovoru za "Skaj sport" obelodanio je tri uzroka za pad našeg proslavljenog sportiste.

Beker smatra da je za "ispadanje" iz forme srpskog asa kriv nedostatak strasti koju je izgubio osvajanjem Rolan Garosa.

"Ne možete da izgubite forhend ili servis preko noći, verujem da je to do stanja njegovog uma. Mislim da se za Novaka mnogo toga promenilo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << nakon što je osvojio Rolan Garos prošle godine, jer je to bio njegov životni san. Nakon toga se izduvao kao probušeni balon, a nije našao način da vrati vazduh nazad", rekao je Beker.

Đoković bez polufinala u Kneževini: Opet tri seta, mnogo muke i igre živaca, ali sada se Novak nije radovao (FOTO, VIDEO)

Nemac ističe da su protivnici prepoznali Novakove slabosti i taj trenutak kraha iskoristili maksimalno u svoju korist.

"Svlačionica ne spava. Videli su slabost kod vrhunskog igrača i sada žele njegov skalp. Čitaju njegov govor tela i samim tim uče kako da igraju protiv njega, i to je dodatni problem. Kada dominirate toliko dugo i pobedite toliko puta, mora doći trenutak kada se plima menja. On ima samo 29 godina, još ima vremena da preusmeri brod u pravom smeru, ali to mora da uradi što pre", upozorava nekadašnji Novakov trener.

On je za "Skaj sport" potvrdio da je Đoković psihički dosta nestabilan i da njegove emocije rade protiv njega.

Beker nakon Đokovićevog poraza: Šokiran sam

"Neke sitnice sada mogu da ga poremete emotivno, kao kada shvati da lopta nije pogodila liniju ili kada ga sudije opomenu. Sve ono što je radilo za njega prošle sezone, ove godine radi protiv njega", zaključio je Beker.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.