FURIOZNO Novaku prija Peking, ispustio dva gema na startu odbrane titule

Izvor: Blic, 06.Okt.2015, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FURIOZNO Novaku prija Peking, ispustio dva gema na startu odbrane titule

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uživa kada igra u Pekingu, pa je na radost brojnih navijača uspešno započeo odbranu titule pobedom nad Simoneom Bolelijem sa 6:1, 6:1 za svega 70 minuta.

Italijanski teniser je do glavnog žreba tako što je u kvalifikacijama eliminisao Noletovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << najmlađeg brata Đorđa. Đoković je u sva tri prethodna duela savladao Bolelija bez izgubljenog seta i tako je i sada bilo.

Novak nikada nije izgubio na ovom turniru i u prvom nastupu posle osvajanja US Opena delovao je vrlo sigurno, spremno i rešeno da nastavi sa trijumfalnim nizom.

Kako je počeo njihov okršaj u Pekingu, čini se da će ishod biti kao i pre. Novak je odlično otvorio susret i brejkom poveo sa 2:0. Sa lakoćom je uzimao gemove, u svoja tri je izgubio sve tri poena i bez problema stigao do 5:1.

Do kraja seta je osatao na jednom izgubljenom gemu, da bi zatim spasao četiri brejk lopte i napravio prvi korak ka trijumfu - 6:1.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FURIOZNO Novaku prija Peking, "osvetio" brata na startu odbrane titule

Izvor: Blic, 06.Okt.2015

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uživa kada igra u Pekingu, pa je na radost brojnih navijača uspešno započeo odbranu titule pobedom nad Simoneom Bolelijem sa 6:1, 6:1 za svega 70 minuta...Italijanski teniser je do glavnog žreba tako što je u kvalifikacijama eliminisao Noletovog najmlađeg...

Nastavak na Blic...

Peking - Nole kao uragan!

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2015

Silovit start najboljeg tenisera sveta na turniru u Pekingu!..Novak Đoković nastavlja tamo gde je stao osvajanjem titule na US Openu. Posle zasluženog odmora, prvi teniser sveta nastupa na turniru u Pekingu, gde je danas u prvom kolu deklasirao Italijana Simonea Bolelija...Jedan sat i 12 minuta igre...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.