Novosadske plesačice okićene medaljama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2015, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadske plesačice okićene medaljama

Novosadski plesni klubovi vratili su se sa Svetskog prvenstva u Austriji okićeni zlatom. Na takmičenju u modernim plesovima koje je održano u Vilahu, od 23. do 25. maja, zahvaljujući našim predstavnicima, Srbija je prikazana u najboljem svetlu.

Profesional dens studio na tom takmičenju osvojio je čak šest prvih mesta, četiri srebrna i dva bronzana odličja. Veliki uspeh postigao je i najmlađi novosadski studio "Art dens" sa osvojena tri pehara.

"Uspeh >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kome se mi nismo nadali s obzirom da smo vrlo mlad klub, doduše spremali smo se zaista dugo i za državno prventsvo i za kvalifikacije, puno se radi u studiju, ali kad smo krenuli na Evropsko prvenstvo nismo očekivali baš da ćemo se vratiti sa tri pehara za sve tri naše koreografije, tako da je to ogroman uspeh i za nas i za decu", kaže Bisera Grujić, Arte dance studio.

Pored ta dva novosadska kluba, na takmičenju su zapažene rezultate imali i takmičari Studija "Fajv", "Stejdž" i "Partizan 2". Plesni klubovi sada se spremaju za završne godišnje koncerte, na kojima će predstaviti sve ovogodišnje koreografije.


Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.