Zvezdini fudbaleri o velikoj i zasluženoj pobedi!

Izvor: Sportske.net, 28.Feb.2016, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdini fudbaleri o ''velikoj i zasluženoj pobedi''!

I dok u Humskoj ''grme'' na sudiju Glođovića, u pobedničkoj ekipi vlada zadovoljstvo zbog nastavka serije pobeda i sve veće prednosti u odnosu na Partizan.

Fudbaler Crvene zvezde Marko Petković rekao je da je njegova ekipa trebalo da bude rasterećenija u "večitom" derbiju, ali da je zadovoljan pobedom nad Partizanom.

Zvezda je u subotu kao gost pobedila Partizan sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 2:1 i posle 24 kola Super lige ima 32 boda više od crno-belih, koji su peti na tabeli.

"Bili smo nervozni na početku utakmice, što se odrazilo na dalji tok. Sami sebi smo nabili pritisak. Imali smo plus 29 pred meč, Zvezda u istoriji nije imala takvu prednost i trebalo je da budemo mnogo rasterećeniji. Zadovoljni smo pobedom, u svakom slučaju", rekao je Petković novinarima.

Derbi je, kao što je i uobičajeno, izazvao mnogo polemika, s obzirom na to da su domaćini bili nezadovoljni sudjenjem.

Petković je kazao da ne želi da komentariše sudijske odluke. Kako je rekao, kakve god da su one bile, ponovo bi se pričalo o tome.

Strelac pobedničkog gola za crveno-bele Ugo Vijeira rekao je da je utakmica bila očekivano teška.

"Utakmica je bila baš onakva kakvu smo i očekivali, teška. Bili smo mirni, čak i kada smo imali igrača manje, izdržali pritisak i zabeležlli veliku pobedu", rekao je Vijeira i dodao da mu je najbitnije to što je utakmica završena bez incidenata.

Francuski fudbaler iz Crvene zvezde Damijan Le Talek rekao je da je oduševljen atmosferom.



"Baš mi se svidela atmosfera, zaista je bila odlična. Zasluženo smo pobedili i sada nam je potreban odmor jer smo se veoma umorili",
rekao je Le Talek.

Crveno-beli posle 24. kola imaju 68 bodova, 27 više od drugoplasiranog Borca. Zvezda će u sledećoj utakmici dočekati Jagodinu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petković: Trebalo je da budemo rasterećeniji; Le Talek: Baš mi se svidela atmosfera

Izvor: Večernje novosti, 28.Feb.2016

Fudbaler Crvene zvezde Marko Petković rekao je da je njegova ekipa trebalo da bude rasterećenija u "večitom" derbiju, ali da je zadovoljan pobedom nad Partizanom."Bili smo nervozni na početku utakmice, što se odrazilo na dalji tok. Sami sebi smo nabili pritisak. Imali smo plus 29 pred meč, Zvezda...

Nastavak na Večernje novosti...

Petković: Trebalo je da budemo rasterećeniji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2016

Fudbaler Crvene zvezde Marko Petković rekao je da je njegova ekipa trebalo da bude rasterećenija u "večitom" derbiju, ali da je zadovoljan pobedom nad Partizanom..."Bili smo nervozni na početku utakmice, što se odrazilo na dalji tok. Sami sebi smo nabili pritisak. Imali smo plus 29 pred meč, Zvezda...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.