Vojvodina upalila motore, stižu Nigerijac i Kamerunac (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 09.Jan.2015, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina "upalila motore", stižu Nigerijac i Kamerunac (VIDEO)

Lopta više ne miruje u Fudbalskom centru "Vujadin Boškov". Fudbaleri novosadskog superligaša su se nakon zimskog odmora ponovo okupili u svom trenažnom centru i započeli pripreme za prolećni deo sezone. Tačno u 10.00 časova okupljenim prvotimcima i članovima stručnog štaba obratio se predsednik UO FK Vojvodina, Zoran Šćepanović:

- Pre svega, u ime svih članova UO i u moje lično ime, želeo bih da vam čestitam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << praznike i poželim zdravlja i uspeha u narednoj godini. Vi ste izuzetno dobra ekipa i momci koji u sebi imate mnogo više potencijala nego što i sami mislite. Na vama je da u narednom periodu to i pokažete, a mi iz uprave ćemo sa svoje strane obezbediti sve uslove za nesmetan rad. Vojvodina više nema pravo da čeka i siguran sam da ćemo u sledeće tri-četiri godine osvojiti titulu. To ne znači da smo se borbe za najviši plasman odrekli i ove sezone. Kvalitet za to imate, potrebno je samo da ga na terenu i dokažete. Siguran sam da ćemo na kraju ove sezone biti najmanje na mestu na kome se sada nalazimo, a zašto ne i više? – ocenio je Šćepanović.

Prvom treningu prisustvovalo je 32 fudbalera, dok su dvojica prvotimaca dobila još po jedan dan odmora i oni će se u rad uključiti već u subotu. Reč je o Darku Puškariću koji je odmor provodio u SAD i Luki Klikovcu. Očekuje se da će se za dva do tri dana, kada reše problem sa vizama, ekipi priključiti još po jedan Nigerijac i Kamerunac.

Igrači na prozivci: Srđan Žakula, Milan Jovanić, Vanja Milinković-Savić, Emil Rockov, Marko Kordić, Marko Živković, Stefan Nikolić, Bojan Nastić, Nenad Kočović, Nino Pekarić, Radovan Pankov, Milko Novaković, Igor Đurić, Saša Ćurko, Marko Poletanović, Mirko Ivanić, Nikola Popara, Milan Makarić, Luka Luković, Janko Tumbasević, Aleksandar Desančić, Elmir Asani, Mijat Gaćinović, Uroš Stamenić, Jovan Stojanović, Luka Grgić, Slobodan Novaković, Nikola Mojsilović, Slaviša Radović, Danilo Sekulić, Srđan Babić i Fuad Abas Ibrahim.

(Foto: fkvojvodina.rs)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Startovala „Voša“

Izvor: FudbalSrbija.net, 09.Jan.2015

09.01.2014. izvor,foto;fkvojvodina.rs. Fudbaleri novosadskog superligaša su se nakon zimskog odmora ponovo okupili u svom trenažnom centru i započeli pripreme za prolećni deo sezone.. Tačno u 10 časova okupljenim prvotimcima i članovima stručnog štaba obratio se predsednik UO FK „Vojvodina“,...

Nastavak na FudbalSrbija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.