Izvor: Nezavisne Novine, 24.Apr.2017, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vestbruk obara rekorde, tripl-dabl na poluvremenu

Svi vi koji ste mislili da Rasel Vestbruk završio s obaranjem rekorda, prevarili ste se.

Plejmejker Oklahome Siti Tandera je u trećem meču plej-ofa protiv Hjustona na poluvremenu upisao tripl-dabl - 17 poena, deset skokova i isto toliko asistencija.

Nevjerovatni Vestbruk postao je drugi igrač koji je zabilježio tri uzastupna tripl-dabla u plej-ofu, pošto se izjednačio sa Viltom Čemberlejnom koi je to uradio 1967. godine.

Meanwhile...

Russell >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Westbrook just recorded a triple-double (17p/10r/10a) in the 1st half

Preokret Hjustona u finišu meča za 3-1

Košarkaši Hjustona savladali su Oklahomu u četvrtoj utakmici, pa će se u Teksasu odlučiti ko prolazi dalje.

Tandersi su vodili tokom cijele utakmice, ali su Roketsi uspjeli da u finišu meča preokrenu rezultat za 3-1 u pobjedama.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Nene sa 28 poena i deset skokova, a pratili su ga Gordon i Viljams koji su dodali po 18. Džejms Harden je utakmicu završio sa 16 poena, sedam skokova i osam asistencija.

Rasel Vestbruk, koji je već na poluvremenu upisao tripl-dabl meč je završio sa 35 poena, 14 asistencija i 14 skokova. Pored njega, u Oklahomi su se istakli Adams sa 18 i Oladipo sa 15 poena.

NBA - plje-of:

nedelja/ponedeljak

Indijana - Klivlend (102:106) 4:0

Oklahoma - Hjuston 109:113 (3:1)ž

00.30 Čikago - Boston

03.00 Juta - Los Anđeles Klipers

Kavaliersi pomeli Pacerse u prvom krugu playoffa NBA lige

Aktuelni NBA prvaci Cleveland Cavaliersi pomeli su Indiana Pacerse u prvom krugu doigravanja i plasirali se u konferencijsko polufinale.

U četvrtoj utakmici serije Cavaliersi su u Indianapolisu došli do četvrte pobjede, svladavši domaće Pacers 106:102 na krilima LeBron James koji je zabilježio 33 poena i 10 skokova, dok je Kyrie Irving u pobjedu ugradio 28 poena.

Kod poražene momčadi Lance Stephenson ubacio je 22 poena i uhvatio 6 skokova, a Lylers Turner 20 poena i 9 skokova.

Cleveland će u konferencijskom polufinalu igrati protiv pobjednika serije između Toronta i Milwaukeeja u kojem je rezultat izjednačen 2:2.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.