VN Indije (1. trening): Hamilton najbolji na premijeri

Izvor: Sportal.rs, 28.Okt.2011, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VN Indije (1. trening): Hamilton najbolji na premijeri

Bolidi Formule 1 premijerno su voženi u Indiji, a najbrži na prvom treningu bio je vozač MekLarena Luis Hamilton. Britanac je najbrži krug na stazi "Bud" u Nju Delhiju odvozio u vremenu od 1:26.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hamilton opet kažnjen

Izvor: Sportal.rs, 28.Okt.2011

Vozač MekLarena Luis Hamilton je kažnjen tokom prvog treninga za Veliku nagradu Indije. Britanac je na uvodnom treningu trkačkog vikenda na stazi "Bud" pored Nju Delhija odvozio najbrži krug, ali će u nedelju u trci startovati sa tri pozicije "minusa".

Nastavak na Sportal.rs...

Hamilton kažnjen zbog ignorisanja žutih zastava

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Okt.2011

Vozač Meklarena, Luis Hamilton, kažnjen je pomeranjem tri mesta unazad u startnom poretku za nedeljnu VN Indije.. . Britanac je kažnjen zbog „ignorisanja žutih zastava kojima su sudije mahale u neposrednoj blizini staze” na prvom slobodnom treningu na stazi Bud Internešnel.. Zbog istog razloga,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.