Hamilton kažnjen sa tri pozicije na VN Indije

Izvor: Vesti-online.com, 28.Okt.2011, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamilton kažnjen sa tri pozicije na VN Indije

Britanski automobilista i vozač Meklarena Luis Hamilton kažnjen je sa tri pozicije pred nedeljnu trku za Veliku nagradu Indije u Nju Delhiju zbog nepoštovanja žute zastavice tokom treninga.

Hamilton je bio najbrži na prvom treningu, ali nije poštovao žutu zastavicu, pa će u nedelju krenuti sa tri mesta ispod onog koje ostvari u subotnjim kvalifikacijama.

Britanac je često puta kažnjavan ove sezone, zbog čega se i javno žalio, jer kako tvrdi, stjuardi kraj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << staze imaju drugačiji kriterijum kada je on u pitanju.

Sa tri mesta je kažnjen i Serhio Perez iz Zaubera, takođe zbog nepoštovanja žute zastavice. Sa čak pet pozicija niže kažnjen je Rus Vitalij Petrov, vozač Renoa, zbog sudara sa Mihaelom Šumaherom tokom trke u Južnoj Koreji.

Trka za Veliku nagradu Indije u Nju Delhiju na programu je u nedelju od 10.30 sati po srednjeevropskom vremenu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.