(VIDEO) SPEKTAKULARNI DERBI: Real dva puta vodio, na kraju jedva izvukao bod protiv Valensije

Izvor: Kurir, 03.Jan.2016, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) SPEKTAKULARNI DERBI: Real dva puta vodio, na kraju jedva izvukao bod protiv Valensije

Fudbaleri Valensije i Real Madrida igrali su nerešeno 2:2 (1:1) u utakmici 18. kola španske Primere.

Na "Mestalji" je u nedelju uveče bilo izuzetno uzbudljivo.

Real je dva puta vodio, a domaćin dva puta stizao do izjednačenja, na kraju i do boda.

Gosti su poveli posle sjajne akcije u 16. minutu, Kristijano Ronaldo je asistirao, a Karim Benzema doveo "kraljeve" u vođstvo.

U poslednjim trenucima prvog poluvremena Valensija je izjednačila pogotkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Danije Pareha iz penala.

Prethodno tokom prvog poluvremena sudija je mogao da dosudi najstrožu kaznu i za Real posle faula nad Geretom Bejlom, ali to nije učinio.

Zato je u 68. minutu pokazao direktan crveni karton Hrvatu iz Reala Mateu Kovačiću zbog grubog starta.

Iako sa igračem manje, tim Rafe Beniteza je ponovo poveo, projektilom Bejla glavom u 82. minutu. Međutim, nepun minut kasnije konačan rezultat postavio je Pako Alkaser - 2:2.

Alvaro Negredo je imao šansu meča u 93. minutu da "slepim miševima" donese ceo plen, ali je u situaciji "jedan na jedan" golman Kejlor Navas bio uspešniji.

Real je propustio priliku da se izjednači sa Barselonom na drugom mestu na tabeli. Ovako, Atletiko je lider sa 41 bodom, Barsa je druga sa 39, Real je treći sa 37... Pritom, Katalonci imaju meč manje.

Valensija, kojoj je ova bila šesta uzastopna utakmica bez pobede, sada je na deobi desetog mesta sa Malagom, sa po 23 boda.

Real Madrid Should Be Given A Penalty For This... by wittyfutty

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spektakl na "Mestalji", Realu samo bod

Izvor: B92, 03.Jan.2016

Fudbaleri Valensije i madridskog Reala igrali su nerešeno 2:2 na prepunoj “Mestalji” u poslednjoj nedeljnoj utakmici 18. kola Primere...‘Kraljevski klub’ je dva puta vodio, ali su oba puta izabranici Gerija Nevila uzvraćali i na kraju su izvukli bod iz spektakularnog duela...Golove za domaći...

Nastavak na B92...

PRIMERA: Real nije iskoristio ‘kiks’ Barselone (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 03.Jan.2016

U velikom derbiju 18. kola Primere Valensija i Real Madrid su igrali nerešeno 2:2 (1:1).. . Bio je ovo fantastičan duel u kome su navijači dva tima mogli da vide sjajne prilike, prelepe golove, crveni karton i na kraju tužna lica izabranika Rafe Beniteza. Ali, idemo redom…. Meč je počeo pokušajima...

Nastavak na HotSport.rs...

Puče tikva - posvađali se Ronaldo i Ramos! Pale teške reči (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jan.2016, 22:33

Prvi ozbiljan zadatak je pred Zinedinom Zidanom..Ozbiljan posao čeka Zinedina Zidana u Realu. Između ostalog i na popravljanju atmosfere. Možda čak i međuljudskih odnosa. Da mnogo toga ne štima u svlačionici slavnog kluba svedoče dešavanaj iz sredine drugog poluvremena gostovanja na Mestalji...U...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.