Uživo: Brđani bez Stojiljković, Domžale - Čukarički 0:0

Izvor: Blic, 02.Jul.2015, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Brđani bez Stojiljković, Domžale - Čukarički 0:0

Fudbaleri Čukaričkog gostuju Domžalama u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope od 20 časova, a susret iz Slovenije možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.

Naš reporeter, koji je na stadionu Sportski park čiji je kapacitet 3.000, a pristuno je i oko 20 navijača našeg tima, javlja da se trener Brđana Vladan Milojević odlučio za sastav bez Nikole Stojiljkovića, jer se nije potpuno oporavio od povrede.

Čuka je bila pravo osveženje za srpski fudbal, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Partizan i Crvena zvezda su konačno dobili više nego ravnopravnog rivala i mogla bi dostojno da predstavlja Srbiju i u Evropi.

Domžale - Čukarički

Stadion: Sportski park. Gledalaca: oko 500. Sudija: Bart Bertenten (Belgija)

Domžale: Vidmar, Horić, Dobrovoljc, Trajkovski, Zec, Žuninjo, Majer, Morel, Vancaš, Požeg, Vuk.

Čukarički: Stevanović, Stojković, Pjasentin, Ostojić, Brenžančić, D. Srnić, Janković, Matić, S. Srnić, Bojić, Pavlović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Brđani imaju podršku navijača u Sloveniji, Domžale - Čukarički 0:0

Izvor: Blic, 02.Jul.2015

Fudbaleri Čukaričkog gostuju Domžalama u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope od 20 časova, a susret iz Slovenije možete pratiti uživo uz Blicsport.rs...Naš reporeter, koji je na stadionu Sportski park čiji je kapacitet 3.000, a pristuno je i oko 20 navijača našeg tima, javlja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.