U Liverpulu složna braća: Grujić i Lovren vas vode kroz klupski hotel (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jul.2016, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Liverpulu složna braća: Grujić i Lovren vas vode kroz klupski hotel (VIDEO)

Navijači Liverpula bili su iznenađeni kada ih je u subotu ujutru dočekalo video razgledanje hotela u kojem je ekipa "crvenih" smeštena dok je na turneji u SAD.

Dejan Lovren i Marko Grujić potrudili su se da pričom dok hodaju kroz nekoliko prostorija hotela, približe navijačima dnevni režim igrača kod Jirgena Klopa.

Počelo je sa Grujinim predstavljanjem navijačima, nastavilo se potpisivanjem dresova Lovrena i Grujića, da bi se na kraju dvojica igrača susrela sa ostalim prvotimcima koji su bili na bilijaru.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

SRBIN I HRVAT UŽIVAJU ZAJEDNO: Marko Grujić u opuštenoj varijanti pred navijačima Liverpula (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Jul.2016

Za mnoge neočekivano, za njih sasvim normalno da se zajedno šale pred milionima navijača Liverpula.. . Fudbaleri Liverpula nalaze sa na turneji u Americi gde se pripremaju za novu sezonu. Novi igrač u timu Jirgena Klopa, Marko Grujić, već je sa dva gola u dva meča najavio da može biti veliko...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.