Tošić trenutno posvećen reprezentaciji

Izvor: Beta, 16.Jun.2010, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić trenutno posvećen reprezentaciji

JOHANESBURG, 16. juna 2010. (Beta) - Fudbaler srpske reprezentacije Zoran Tošić rekao je u sredu u Johanesburgu da je zadovoljan potpisivanjem petogodišnjeg ugovora sa moskovskim CSKA, ali i da trenutno razmišlja samo o učešću Srbije na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

"Sada je lakše, ali ja sam uvek bio fokusiran samo na reprezentaciju. Znao sam da će ugovor doći pre ili kasnije, ali dobro je što se to desilo sada pa mogu potpuno da se koncentrišem na reprezentativne obaveze", rekao je Tošić izveštačima srpskih medija u Johanesburgu.

Osnovni motiv za transfer u Rusiju Tošić je pronašao u tome što se CSKA svake sezone bori za trofeje i uglavnom igra na evropskoj sceni. "Nisam imao prilike da se oprobam u evropskim takmičenja, osim one jedne sezone sa Partizanom. To je bio moj motiv. Želim da se borim za trofeje, da igram u Evropi", naveo je Tošić.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Pantelić: Nemamo šta da izgubimo u meču sa Nemcima

Izvor: TV Avala, 16.Jun.2010

Napadač fudbalske reprezentacije Srbije Marko Pantelić rekao je danas u Johanesburgu da njegova ekipa nema šta da izgubi u duelu sa Nemačkom u drugom kolu Grupe D na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.