Tošić: Jesenas smo sve uprskali

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Apr.2012, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić: Jesenas smo sve uprskali

Nada umire poslednja, ali šanse da se titula vrati na Marakanu posle remija u Novom Pazaru svedene su u domen teorije. Duško Tošić, iskusni defanzivac Crvene zvezde, slaže se sa takvom konstatacijom, s obzirom da je šest kola pre kraja zaostatak za liderom ponovo deset bodova.
Osim činjenice da je jasno da neće biti ostvaren osnovni cilj zacrtan na početku sezone, crveno-bele bi moralo da zabrine izdanje u poslednjem meču, jer su bili gotovo bezopasni protiv davljenika >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u superligaškim vodama.
- U prvom poluvremenu smo imali inicijativu, napadali i stvorili dve-tri šanse iz kojih nismo uspeli da zatresemo mrežu. U drugom delu umesto da još više damo gas, stajali smo i na kraju izvukli samo bod. Morali smo da pružimo više... Ne igraju se mečevi samo protiv Partizana, mora u svakom da se pruži maksimum – kazao je Tošić, kojem je u finišu prvog poluvremena pocepan dres.
Posle još jednog kiksa ne ostaje ništa drugo nego da se konstatuje da se nazire ko će biti šampion.
- Sticaj okolnosti je da Partizan u narednom periodu igra protiv Smedereva, VSK-a i Metalca, dakle, lakših rivala, pa je šampionska trka verovatno već rešena. Postojala je neka nada do gostovanja u Kragujevcu, ali taj remi nam je pokvario planove. Nismo doživeli nijedan poraz ovog proleća, uprkos tome ispali smo iz trke, međutim, uprskali smo jesenas, tako da je problem u prvom delu prvenstva – istakao je štoper Zvezde.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tošić: Jesenas smo sve uprskali

Izvor: Utakmica.rs, 15.Apr.2012

Nada umire poslednja, ali šanse da se titula vrati na Marakanu posle remija u Novom Pazaru svedene su u domen teorije. Duško Tošić, iskusni defanzivac Crvene zvezde, slaže se sa takvom konstatacijom, s obzirom da je šest kola pre kraja zaostatak za liderom...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.