Svetislav Pešić odlazi iz Crvene zvezde?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2009, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetislav Pešić odlazi iz Crvene zvezde?

BEOGRAD - Trener košarkaša Crvene zvezde Svetislav Pešić priznao je da je malo verovatno da će posle ostavke predsednika beogrradskog kluba Slobodana Vučićevića ostati na funkciji šefa stručnog štaba.

"Moji planovi su bili vezani za Crvenu zvezdu. Želeo sam da nastavim projekat koji smo počeli i završim ga pobedom u svakom smislu. Sada je sve neizvesno", kazao je Pešić za današnje izdanje dnevnika "Sportski žurnal".

"Pravo pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u ovom trenutku jeste da li Zvezda uopšte postoji", istakao je Pešić kada je zamoljen da precizno odgovori da li ostaje na Malom Kalemegdanu.

Vučićević je funkciju predsednika "crveno-belih" napustio juče i taj potez obrazložio rekavši da ne može da garantuje da će uspeti da obezbedi potreban novac za sledeću sezonu. Između ostalog i zbog, kako je rekao, nepristajanja trenera i igrača da u uslovima svetske finansijske krize pristanu na manja primanja.

"Ta poruka da igrači nisu imali razumevanja za finansijsku krizu je pogrešno interpretirana u javnosti. Lično sam podržao predsednika u ideji da se smanje troškovi. Prvi sam se odrekao dela plate, ali sam zahtevao da svi zaposleni u klubu budu isplaćeni do poslednjeg dinara", naveo je Pešić.

"Dogovor je bio i da ugovori za narednu sezonu ostanu na istom nivou. Marko Marinović, koji je bio planiran za kapitena, takođe je pristao da se odrekne dela ugovora", dodao je proslavljeni trener.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pešić: Bili smo na dobrom putu...

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2009

Svetislav Pešić prokomentarisao je odluku Slobodana Vučićevića da napusti mesto predsednika Crvene zvezede. Pešić nije iznenađen odlukom prvog čoveka kluba sa Malog Kalemegdana, ali negira navode da igrači i trener nisu razumeli finansijsku situaciju. Dogovor je bio blizu, ali Vučićević...

Nastavak na Sportske.net...

Pešić priznao da je malo verovatno da će ostati u Zvezdi

Izvor: Blic, 07.Jul.2009

Trener košarkaša Crvene zvezde Svetislav Pešić priznao je da je malo verovatno da će posle ostavke predsednika beogrradskog kluba Slobodana Vučićevića ostati na funkciji šefa stručnog štaba..."Moji planovi su bili vezani za Crvenu zvezdu. Želeo sam da nastavim projekat koji smo počeli i...

Nastavak na Blic...

Pešić: Da li Zvezda sada uopšte postoji?

Izvor: S media, 07.Jul.2009

Trener košarkaša Crvene zvezde Svetislav Pešić priznao je da je malo verovatno da će posle ostavke predsednika beogrradskog kluba Slobodana Vučićevića ostati na funkciji šefa stručnog štaba...- Moji planovi su bili vezani za Crvenu zvezdu. Želeo sam da nastavim projekat koji smo počeli i...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.