Pešić: Da li Zvezda sada uopšte postoji?

Izvor: S media, 07.Jul.2009, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešić: Da li Zvezda sada uopšte postoji?

Trener košarkaša Crvene zvezde Svetislav Pešić priznao je da je malo verovatno da će posle ostavke predsednika beogrradskog kluba Slobodana Vučićevića ostati na funkciji šefa stručnog štaba.

- Moji planovi su bili vezani za Crvenu zvezdu. Želeo sam da nastavim projekat koji smo počeli i završim ga pobedom u svakom smislu. Sada je sve neizvesno. Pravo pitanje u ovom trenutku jeste da li Zvezda uopšte postoj - istakao je Pešić kada je zamoljen da precizno odgovori >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da li ostaje na Malom Kalemegdanu.

Vučićević je funkciju predsednika "crveno-belih" napustio juče i taj potez obrazložio rekavši da ne može da garantuje da će uspeti da obezbedi potreban novac za sledeću sezonu. Između ostalog i zbog, kako je rekao, nepristajanja trenera i igrača da u uslovima svetske finansijske krize pristanu na manja primanja.

- Ta poruka da igrači nisu imali razumevanja za finansijsku krizu je pogrešno interpretirana u javnosti. Lično sam podržao predsednika u ideji da se smanje troškovi. Prvi sam se odrekao dela plate, ali sam zahtevao da svi zaposleni u klubu budu isplaćeni do poslednjeg dinara. Dogovor je bio i da ugovori za narednu sezonu ostanu na istom nivou. Marko Marinović, koji je bio planiran za kapitena, takođe je pristao da se odrekne dela ugovora - dodao je proslavljeni trener....

Vest u celini možete pročitati na sajtu powered by Sportal.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.