Izvor: Beta, 21.Sep.2011, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija protiv Švedske u osmini finala

BANGKOK, 21. septembra 2011. (Beta-AP) - Teniska reprezentacija Srbije igraće protiv Švedske u osmini finala Dejvis kupa 2012. godine, odlučeno je u sredu žrebom na Tajlandu.

Meč će se igrati u Srbiji, od 10. do 12. februara.

Ostali parovi su Španija-Kazahstan, Austrija-Rusija, Kanada-Francuska, Švajcarska-SAD, Češka-Italija, Japan-Hrvatska i Nemačka-Argentina.

Srbija je u ovogodišnjem izdanju Dejvis kupa poražena u polufinalu od Argentine sa 3:2.

..
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Soderling dolazi u Arenu, Srbija - Švedska u Dejvis kupu!

Izvor: Blic, 21.Sep.2011

Teniska reprezentacija Srbije će u prvom kolu nove sezone Dejvis kupa igrati protiv Švedske, odlučeno je žrebom obavljenim u Bangkoku...Naša nacionalna selekcija, u ovom trenutku još uvek aktuelni šampion, bila je među nosiocima, a potencijalni rivali na žrebu bili su joj još i Austrija, Kanada,...

Nastavak na Blic...

Teniseri protiv Šveđana

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Sep.2011

Teniska reprezentacija Srbije igraće protiv Švedske u osmini finala Dejvis kupa 2012. godine, odlučeno je danas žrebom na Tajlandu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

DK: SRBIJA PROTIV ŠVEDSKE U OSMINI FINALA

Izvor: Kurir, 21.Sep.2011

BANGKOK - Teniska reprezentacija Srbije igraće protiv Švedske u osmini finala Dejvis kupa 2012. godine, odlučeno je danas žrebom na Tajlandu. Meč će se igrati u Srbiji, od 10. do 12. februara. Ostali parovi su Španija-Kazahstan, Austrija-Rusija, Kanada-Francuska, Švajcarska-SAD, Češka-Italija,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.