Spektakl može da počne - Partizan u najjačem sastavu!

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2015, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakl može da počne - Partizan u najjačem sastavu!

Dobre vesti za crno-bele stigle su od lekarskog tima Partizana, dva dana uoči revanš meča sa Steauom u Humskoj.

Fudbaleri i sve pristalice crno-belih jedva čekaju sredu i revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Steaue (20 časova i 30 minuta).

Rezultat iz Bukurešta (1-1) daje realnu nadu da ekipa Zorana Milinkovića može da pred svojim navijačima eliminiše velikog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rivala i ostvari primarni evropski cilj u ovoj sezoni, a to je plasman u jedno od dva ligaška takmičenja na evro-sceni.

Ono što je navijače Partizana brinulo proteklih dana jeste da li će napadački tandem Valeri Božinov - Abubakar Oumaru uspeti da se potpuno oporavi od lakših povreda iz prvog susreta, a danas je vest iz lekarskog tima donela veliko olakšanje i ohrabrenje svima u Humskoj.

Naime, kako prenose ''Novosti'', i jedan i drugi su spremni za revanš, povrede su prošlost i očekuje se da se obojica nađu u startnoj postavi u sredu.

Prema tome, sastav Partizana će gotovo sigurno biti identičan onom koji je počeo i meč u Bukureštu:

Ž. Živković, Vulićević, Fabrisio, Balažic, Petrović, Jevtović, Brašanac, Babović, A. Živković, Oumaru, Božinov.

Osim ako trener Milinković ne sprema neko iznenađenje svom kolegi Radoiju na suprotnoj strani...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Totalna ofanziva Partizana: Oumaru napada Rumune, spreman i Božinov!

Izvor: MozzartSport.com, 03.Avg.2015

Kamerunac Oumaru večeras je trenirao sa ekipom, dok je Božinov radio sa strane, ali u stručnom štabu očekuju da bude spreman do srede i to da bi mogao da zaigra od početka..Odlične vesti za navijače Partizana! Strepeli su posle prve utakmice protiv Steaue u Bukureštu zbog povreda napadačkog...

Nastavak na MozzartSport.com...

"Maca pojela jezik": Steaua stigla u Beograd

Izvor: Blic, 04.Avg.2015, 12:08

Fudbaleri Steaue stigli su u Beograd gde će u sredu od 20.30 na stadionu u Humskoj igrati revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Partizanom, posle 1:1 u prvom susretu odigranom u Bukureštu...Rumunska ekipa stigla je prilično tiho, bez ikakve pompe ili ponašanja koje bi odudaralo...

Nastavak na Blic...

Sećanja - Partizanov fudbalski ples usred Hrvatske! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2015

Navijači Partizana se sigurno sećaju ove utakmice, bilo je to jedno od najupečatljivijih Partizanovih gostovanja na evro-sceni...Pre tačno 16 godina, ekipa Partizana bila je na velikom iskušenju na evro-sceni, u kvalifikacijama za Ligu šampiona...Rival crno-belima bila je hrvatska Rijeka, a Partizan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.