Smenili trenera na pobedu od titule!?

Izvor: Mondo, 04.Maj.2015, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smenili trenera na pobedu od titule!?

Proslavljeni as Željko Tanasković novi je trener odbojkašica Vizure.

Foto: italy2014.fivb.org

Rukovodstvo ženskog odbojkaškog kluba Vizura povuklo je neuobičajen potez, odlukom da trenera Slobodana Radivojevića smeni usred finala plej-ofa domaćeg prvenstva!

Na njegovo mesto postavljen je nekadašnji kapiten reprezentacije SR Jugoslavije Željko Tanasković, čija generacija (Petrović, braća Grbić, Brđović, Kovač, Vujević...) je sredinom 90-ih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << započela trofejnu eru naše odbojke.

Do promene je došlo nakon ubedljivog poraza od Spartaka u trećem meču finala (3:0), čime su Subotičanke smanjile vođstvo Vizure u seriji na 2:1.

Spartak je u polufinalu protiv Crvene zvezde izgubio prve dve utakmice kao domaćin, pa se revanširao u gostima i onda dobio "majstoricu" u Subotici. Čelnici Vizure, branioca titule, verovatno su se malo uplašili da se i njima ne ponovi takav scenario, pa su brže-bolje posegnuli za "šok terapijom".

Slično je pre 17 godina postupila uprava košarkaškog kluba Crvena zvezda, kada je pri rezultatu 1:1 u finalu plej-ofa protiv FMP Železnika, za šefa struke umesto Vladislava Laleta Lučića postavila Mihajla Pavićevića.

Inače, Vizuru je nedavno kupio Švajcarac Stav Jakobi, predsednik Volera iz Ciriha, "večitog" prvaka te zemlje i istaknutog učesnika Lige šampiona za odbojkašice.

Četvrta utakmica finala na programu je u utorak od 18 časova (direktan prenos na RTS2).

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.