Skauti Intera videli Vošinog bisera!

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2015, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skauti Intera videli Vošinog bisera!

Sjajna partija Vojvodine nije prošla nezapaženo u Torinu.

Sampdorija je deklasirana kao domaćin od Vojvodine sa 4:0 u Torinu, sve ljubitelje fudbala u Srbiji je veoma prijatno iznenadila informacija da je naš tim uspeo ne samo da pobedi Samp, već i da je "pregazi".

Naravno, igra fudbalera Vojvodine nije prošla nezapaženo, a posebno igra Mirka Ivanića, jednog od fudbalera od kojih se najviše očekuje u ovoj sezoni JSL.

Italijanski mediji već >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pominju mogućnost da on zaigra u Italiji već ove sezone.



"Znam da je Inter veoma zainteresovan za Ivanića, čak i ne kriju da je bilo kontakata sa Vojvodinom.

Sigurno je da ukoliko Inter odluči da ga dovede u Italiju, Mirko neće imati dilemu.
", rekao je Ljubomir Vorkapić, menadžer našeg mladog reprezentativca.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ZALUDEO ‘APENINE': Vošin maestro opčinio Manćinija, Inter ozbiljno zagrizao za Ivanića!

Izvor: HotSport.rs, 31.Jul.2015

Još se nije stišala bura u Evropi koja je sinoć nastala demoliranjem Sampdorije od strane Vojvodine u sred Torina, a italijanski velikan već je ozbiljno zagrizao za najboljeg igrača Novosađana.. . Magični Mirko Ivanić sinoć je pokazao da izrasta u velikog igrača. Delio je lopte saigračima...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.