SP: Danska očekivano do bronze

Izvor: B92, 22.Dec.2013, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP: Danska očekivano do bronze

Danske rukometašice osvojile su bronzu na Svetskom prvenstvu u našoj zemlji, pošto su u meču za treće mesto pobedile Poljsku sa 30:26.

Za titulu svetskih šampionki od 17.15 u "Kombank areni" boriće se Srbija i Brazil, a naše rukometašice su dočekane ovacijama ispred dvorane.

Dankinje su očekivano došle do bronze, pošto su važile za velike favoritkinje, ali su imale težak posao protiv veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << raspoloženih Poljakinja, koje su na poluvremenu imale tri gola prednosti.

Do bronze je selekciju Danske je predvodila Kristina Kristijansen sa deset golova, dok je pet postigla An Grete Norgard.

Kod Poljakinja, posebno se istakla Patricija Kulvinska sa pet pogodaka, dok su po jedan manje upisale Alina Vojtaš i Kinga Bizdra.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SP: Danska očekivano do bronze

Izvor: B92, 22.Dec.2013

Danske rukometašice osvojile su bronzu na Svetskom prvenstvu u našoj zemlji, pošto su u meču za treće mesto pobedile Poljsku sa 30:26...Za titulu svetskih šampionki od 17.15 u "Kombank areni" boriće se Srbija i Brazil, a naše rukometašice su dočekane ovacijama ispred dvorane...Dankinje su očekivano...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.