SERIJA A: Đenova i Empoli miroljubivo

Izvor: Mondo, 20.Okt.2014, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERIJA A: Đenova i Empoli miroljubivo

U poslednjem meču sedmog kola Serije A nije bilo pobednika. Đenova - Empoli 1:1.

Foto: Tullio M. Puglia

Fudbaleri Đenove i Empolija igrali su večeras nerešeno 1:1, u poslednjoj utakmici 7. kola italijanske Serije A.

Đenova je vodila još od početka utakmice i činilo se da će na kraju osvojiti sva tri boda, međutim, uporni tim povratnika u elitu uspeo je u završnici da izjednači rezultat i posle velike borbe izbori dragocen remi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Oba kluba ostala su u sredini tabele.

Đenova - Empoli 1:1 (Bertolaki 14 - Toneli 78)

Odigrano juče: Inter - Napoli 2:2, Atalanta - Parma 1:0, Kaljari - Sampdorija 2:2, Palermo - Ćezena 2:1, Verona - Milan 1:3, Torino - Udineze 1:0, Fiorentina - Lacio 0:2.

Odigrano u subotu: Roma - Kjevo 3:0, Sasuolo - Juventus 1:1.

TABELA: Juventus 19 bodova, Roma 18, Sampdorija 15, Milan 14, Udineze 13, Lacio 12, Napoli i Verona po 11, Inter i Fiorentina po 9, itd.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Serija A: Sporan gol Empolija za bod u Đenovi

Izvor: Sportal.rs, 20.Okt.2014

Đenova i Empoli remizirali su u poslednjem meču 7. kola Serije A na "Marasiju", rezultat je bio 1:1, što je i najčešći epilog utakmica gostiju, koji su do sada već četiri puta "delili plen" sa protivnicima. Isti broj nerešenih duela ima još samo Sasuolo..."Grifoni" su poveli u 14. minutu preko...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.