Rukavina oduševio sve u Viljarealu, zato dobija novi ugovor

Izvor: MozzartSport.com, 27.Mar.2016, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukavina oduševio sve u Viljarealu, zato dobija novi ugovor

Srpski internacionalac trebalo je od leta da postane slobodan igrač, ali...

Viljareal se ne odriče Antonija Rukavine. Prema pisanju uglednog madridskog lista Marke trener Žute podmornice Marselino Garsija Toral izuzetno je zadovoljan izdanjima povremenog srpskog reprezentativca, zbog čega je od uprave zatražio da mu odmah ponudi novi ugovor i veže na duži vremenski period.

Marselino posebno ceni to što se Rukavina odlično pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kao prava zamena praktično na svim pozicijama po desnoj strani terena, gde je ekipa imala dosta problema sa povredama. Ali, nekadašnjem beku Partizana nije bio problem da bude vezivno tkivo Viljareala i zakrpi sve rupe koje su se stvorile, zbog čega je zavredneo posebno poštovanje trenera, ali i uprave kluba.

Marka navodi da pregovori nisu još okončani, ali da u Viljarealu rade sve da Rukavinu zadrže na Madrigalu, a kako mu ugovor ističe na kraju sezone žele da posao završe pre nego što se neko drugi ne umeša i pokupi iskusnog Srbina ispred nosa.

Rukavina ove sezone nije postigao gol na 25 utakmica, koliko je odigrao, ali je zato četiri puta bio asistent, iako često u igru ulazi sa klupe. Ipak, poseban pečat ostavio je u pobedi nad Realom, te remijem protiv Barselone i Atletiko Madrida, dok je bio jedan od boljih u porazu od Sevilje.

Zbog toga je sve više počeo da dobija šansu i Marselino ne želi da izgubi jednog od boljih prvotimaca u poslednje vreme.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

OSTAJE NA ‘MADRIGALU’: Rukavini novi ugovor?

Izvor: HotSport.rs, 27.Mar.2016

Povremeni reprezentativac Srbije, Antonio Rukavina najverovatnije će i sledeće sezone nastupati u dresu Viljareala. Uprava španskog tima ne namerava da pusti srpskog fudbalera, a i trener “žute podmornice”, Marselinjo Garsija Toral zadovoljan je ovosezonskim partijama koje pruža Rukavina. Odmah...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.