Real ponovo prosuo bodove, Ronaldo besneo zbog izmene (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Sep.2016, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real ponovo prosuo bodove, Ronaldo besneo zbog izmene (VIDEO)

Mnogi su mislili da neće smeti da se tako ponaša pred legendarnim Zidanom, ali...

Drugi vezani remi Reala u Primeri i možda prvi ozbiljni problemi za Zinedina Zidana otkako je seo na klupu Madriđana! Manje zbog samog rezultata, a mnogo više zbog činjenice da je izmena Kristijana Ronalda izazvala burnu reakciju najboljeg strelca Kraljevskog kluba koji je veoma ljut napustio igru. Madridski mediji posle meča mnogo se više bave tim detaljem nego li činjenicom da je šampion >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Evrope u samo četiri dana prosuo četiri boda...

Posle remija sa Viljarealom (1:1) u vanrednom kolu Real je stao i na jednom od najtežih gostovanja u Španiji - na Kanarskim ostrvima. Las Palmas je zadržao oreol nepobedivosti na svom bunjištu (2:2) i sa ovim bodom zadržao se u gornjem delu tabele.

Real Madrid je poveo pogotkom svog najboljeg strelca ove sezone uz Serhija Ramosa - Marka Asensija! Mladi vezista u 33. minutu pronašao je lopti put do mreže. Las Palmas je brzo izjednačio preko Tane (38. minut) pa se na odmor otišlo rezultatom 1:1.



Zidan je upravo umesto Asensija u 64. minutu uveo Karima Benzemu, a ovaj mu uzvratio vodećim golom tri minuta kasnije. Delovalo je tada da Real ponovo ima sve konce igre u svojim rukama, međutim, odluka legendarnog Zizua da izvuče iz igre Kristijana Ronalda u 72. minutu kao da je sve poremetila u timu. CR7 je ljutito izašao, ne gledajući u Zidana i gunđajućći pozdravio se sa šefom i seo na klupu, gde je nastavio sa svojom predstavom. Kamera je više snimala šta radi Ronaldo nego šta se dešava na terenu.



Sve to loše je uticalo na goste koji pet minuta pre kraja primaju gol za 2:2. Madriđani svakako ostaju prvi, ali umesto tri sada imaju samo bod više od drugoplasirane Barselone.

Kada je u pitanju Ronaldo zaljubljenici u lik i delo Portugalca sigurno će zameriti Zidanu zbog izmene - njima na ruku ide i konačan rezultat, jer dok je Kristijano bio na terenu Real je vodio - ali treba biti iskren i konstatovati da prvi strelac Kraljevskog kluba ništa nije uradio večeras. Pokušavao jer dosta, trudio se, međutim, bez ikakvog učinka.

Ostaje i još jedna konstatacija na kraju: Stadion Las Palmasa jedan je od tri u Španiji na kojima je Ronaldo igrao, a nije postigao gol. Tu su još Anoeta i stadion Kordobe...

PRIMERA – 6. KOLO:

Petak:

Betis – Malaga 1:0 (1:0)

/Hoakin 25/

Subota:

Eibar – Real Sosijedad 2:0 (0:0)

/Iljaramendi 57, Bebe 66/

Sporting Hihon – Barselona 0:5 (0:2)

/Suarez 29, Rafinja 32, Nejmar 81, 88, Turan 85/

Atletik Bilbao – Sevilja 3:1 (1:0)

/San Hose 26, Balenzijaga 66, Aduric 90pen - Nasri 55/

Las Palmas – Real Madrid 2:2 (1:1)

/Tana 38, Arauho 85 - Asensio 33, Benzema 67/

Nedelja:

12.00 Leganes – Valensija

16.15 Atletiko Madrid – Deportivo La Korunja

18.30 Viljareal – Osasuna

20.45 Espanjol – Selta Vigo

Ponedeljak:

20.45 Alaves - Granada

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.