Radoi: U Beogradu nemamo šta da izgubimo

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2015, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radoi: "U Beogradu nemamo šta da izgubimo"

Trener fudbalera Steaue Mirel Radoi poručio je da će njegovi igrači više nemaju šta da izgube te da će u Beogradu igrati na sve ili ništa.

Šampion Srbije remizirao je večeras u Bukureštu sa Steauom rezultatom 1:1 čime je pred revanš trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona stekao blagu prednost pošto će druga utakmica biti odigrana u Beogradu.

Nakon remija sa Partizanom trener rumunskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šampiona Mirel Radoi izjavio je da ga igra gostujuće ekipe nije iznenadila te da njegov tim u revanšu neće imati šta da izgubi.

"Više nemamo šta da izgubimo, moramo da se kvalifikujemo u plje-of. Primljen gol nam otežava posao ali ja sam rekao i pre meča da Partizan ima ozbiljno međunarodno iskustvo" kazao je Radoi.

Komentarišući činjenicu da je prva utakmica odigrana pred praznim tribinama strateg Steaue kazao je da je to bila otežavajuća okolnost za oba tima.

"Ne plaši nas atmosfera u Beogradu. Lepo je igrati pred punim stadionom, videlo se da je ovakav ambijent negativno uticao na obe ekipe. Drugačije ćemo igrati pred punim stadionom, to će nas mobilisati" dodao je Radoi.

Revanš utakmica na prigramu je za sedam dana u Beogradu a trener šampiona Rumunije istakao je da ni eventualna eliminacija ne bi predstavljala katastrofu.

"Uzimamo u obzir mogućnost ispadanja iz daljeg toka kvalifikacija. Sve je moguće ali ne bi bila katastrofa ako bismo ispali. Važno je da pokušamo da se fizički i mentalno što bolje pripremimo za revanš" zaključio je Radoi.

Trener Steaue rekao je da Nikolae Stanču neće igrati protiv Botošanija kako bi pokušao da se oporavi do revanša sa Partizanom, dok će nastup Fernada Varele ostati upitan do dolaska u Beograd.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulićević: Ne smemo braniti rezultat

Izvor: B92, 29.Jul.2015

Junak Partizanovog remija u Bukureštu Miroslav Vulićević rekao je da crno-beli ne smeju da brane 1:1 u Beogradu...Crno-beli su odlično odigrali protiv Steaue, golom Vulićevića iz 62. minutu su bili na korak od pobede, ali su osam minuta pre kraja primili gol..."Može da se igra sa Steauom, trebalo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.