Poraz košarkaša u Kordobi, Teodosić se povredio

Izvor: RTS, 31.Jul.2016, 04:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz košarkaša u Kordobi, Teodosić se povredio

Košarkaši Srbije poraženi su u Kordobi od Argentine sa 79:74 u pripremnom meču pred početak Olimpijskih igara u Brazilu. Teodosić se povredio pet minuta pre kraja meča. Poslednju pripremnu utakmicu, Srbija igra protiv Hrvatske.

Posle ubedljive pobede nad Francuskom, reprezentacija Srbije pretrpela je prvi poraz na pripremnom turniru ”Super 4” u Argentini. Domaća ekipa je pobedila u ”tesnom” >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << meču u Kordobi sa 79:74.
Iskusni Argentinci, predvođeni Karlosom Delfinom, Manuom Đinobilijem i Luisom Skolom, mnogo su bolje otvorili meč i u prvoj četvrtini stigli do lepe prednosti - 30:14.  
Srbija se ”razmrdala” u drugoj deonici, koju je dobila rezultatom 24:10, pa se na odmor otišlo sa svega dva poena prednosti za Argentinu.
Taj koš razlike Srbija je dostigla u trećoj četvrtini, pa je posle tri deonice rezultat bio 58:58.
Argentinci su se bolje snašli u poslednjoj četvrtini i na kraju slavili sa 79:74. 
Međutim, ono što je svakako najviše zabrinulo selektora Aleksandra Đorđevića, dogodilo se sredinom poslednje četvrtine - povredio se Miloš Teodosić. Pokušavajući da skloni loptu od čuvara i krene u dribling, Teodosić je povredio šaku. Ostatak meča je presedeo na klupi. 
Poslednji meč na turniru, reprezentacija Srbije igra u nedelju od 23 sata po srednjeevropskom vremenu, protiv Hrvatske. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dve loše vesti: Srbija izgubila, Teo se povredio! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 31.Jul.2016

Nije ovo bio dobar meč. Iz najmanje dva razloga. Prvi - Srbija je doživela poraz od Argentine 74:79 na drugom meču turnira "Super 4", a drugi,verovatno i ozbiljniji - Miloš Teodosić je u poslednjoj četvrtini napustio igru zbog problema sa šakom. Ne zna se težina povrede, ali je izgledalo veoma...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.