Pogba: Mogu da zamenim Vidala!

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2015, 01:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogba: "Mogu da zamenim Vidala!"

Fudbaler Juventusa Pol Pogba rekao je danas da na pravi način može da zameni u timu Artura Vidala, koji je ovog meseca napustio klub i otišao u Bajern iz Minhena.

Vidal je za četiri sezone u Juventusu postigao 35 golova, a prošle sezone osam u svim takmičenjima, dok je Pogba za tri godine postigao 20 golova.

"Igraću na svakoj poziciji na kojoj sam potreban treneru i biću zadovoljan. Osećam se dobro kada igram na poziciji ofanzivnog veznog igrača iza dvojice >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << napadača. Videćemo šta će biti, ali uživam u toj ulozi", rekao je Pogba za Gazeta delo Sport.

"Mislim da mogu da budem naš najproduktivniji fudbaler sredine terena. Dvojica veznih igrača su otišla, ali mnogo sam naučio od njih. Sada moram da pokažem da sam sazreo", dodao je on.

Juventus su ovog leta napustila trojica važnih igrača, Vidal, Andrea Pirlo i Karlos Teves.

"Izgubili smo važne igrače, ali smo i doveli nekolicinu iskusnih fudbalera. Mi smo Juventus i uvek moramo dobro da igramo i postižemo dobre rezultate. Mislim da možemo da osvojimo petu uzastopnu titulu ako to zaista želimo. Od nas sve zavisi. Biće teže nego prethodnih godina, ali zbog toga moramo da budemo zaista koncentrisani", rekao je Pogba.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.