Pogba: Mogu da zameni Vidala

Izvor: B92, 31.Jul.2015, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogba: Mogu da zameni Vidala

Fudbaler Juventusa Pol Pogba rekao je da može da zameni Artura Vidala, koji je pre nekoliko dana prešao u Bajern Minhen.

Vidal je za četiri sezone u Juventusu postigao 35 golova, a prošle sezone osam u svim takmičenjima, dok je Pogba za tri godine postigao 20 golova.

"Igraću na svakoj poziciji na kojoj sam potreban treneru i biću zadovoljan. Osećam se dobro kada igram na poziciji ofanzivnog veznog igrača iza dvojice napadača. Videćemo šta će biti, ali uživam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u toj ulozi", rekao je Pogba.

Prethodnog nedelja često se spekulisalo i o mogućem odlasku Pogbe iz Torina, ali je Juve ipak prodao Čileanca

"Mislim da mogu da budem naš najproduktivniji fudbaler sredine terena. Dvojica veznih igrača su otišla, ali mnogo sam naučio od njih. Sada moram da pokažem da sam sazreo", dodao je Francuz.

Juventus su ovog leta napustila još dvojica važnih igrača, Andrea Pirlo i Karlos Teves.

"Izgubili smo važne igrače, ali smo i doveli nekolicinu iskusnih fudbalera. Mi smo Juventus i uvek moramo dobro da igramo i postižemo dobre rezultate. Mislim da možemo da osvojimo petu uzastopnu titulu ako to zaista želimo. Od nas sve zavisi. Biće teže nego prethodnih godina, ali zbog toga moramo da budemo zaista koncentrisani", rekao je Pogba.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.