Pedrosa se vraća u akciju u Muđelu

Izvor: B92, 27.Jun.2011, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pedrosa se vraća u akciju u Muđelu

Vozač Repsol Honde Dani Pedrosa potvrdio je da će se vratiti na stazu predstojećeg vikenda, na trci za Veliku nagradu Italije u Muđelu.

Španac je zadobio prelom ključne kosti na trci u Francuskoj posle kontakta sa Markom Simončelijem sredinom maja i od tada je imao dve operacije.

"Nedeljama sam želeo da se vratim i konačno je taj trenutak je došao. Poslednje nedelje su bile teške, ali sam znao da moram da se fokusiram na oporavak da bih se vratio na motor u najboljem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mogućem stanju. Još prošle nedelje sam rekao da mi je Muđelo cilj i samo o tome i razmišljam sada”, rekao je Pedrosa.

Pedrosa je rekao je željan povratka na motor da bi video kako će se osećati.

"Osim toga što želim da se vratim na motor, želim i da vidim svoj tim, da radim sa njim. Na kraju dana, oni su mi kao familija i nedostajali su mi dok sam bio odsutan”, naglasio je Španac.

Pedrosa je dodao da je optimista da se vratio u dobru formu, iako u to neće biti siguran dok ne sedne na motor.

"Što se tiče oporavka, situacija se mnogo popravila od poslednje operacije. Izgleda das mo našli problem i već dva dana posle operacije sve je bilo mnogo bolje. Sada jedva čekam da se vratim na motor”, istakao je Pedrosa.

Pedrosa je zbog povrede propustio trke u Kataloniji, Velikoj Britaniji i Holandiji, a Velika nagrada Italije vozi se u nedelju na stazi "Muđelo”.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pedroza ponovo u akciji

Izvor: AutoBlog, 28.Jun.2011, 19:11

Već na Muđelu  Deni Pedroza se vraća na stazu već ovog vikenda na stazi Muđelo na VN Italije, iako se spekulisalo da će njegov oporavak od povrede ključne kosti trajati mnogo duže.Vozač Repsol Honde je povredu doživeo 15. maja na stazi Le Man je napisao na svom ličnom blogu: "Već nekoliko...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.