Partizan večeras  dočekuje  Bragu

Izvor: Studio B, 02.Nov.2010, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan večeras dočekuje Bragu

Fudbaleri Partizana dočekuju portugalsku Bragu u četvrtom kolu Grupe H Lige šampiona. Utakmica počinje u 20.45 sati.

Partizan je trenutno na poslednjem mestu na tabeliu Grupe H, pošto je pretrpeo poraze na sve tri dosadašnje utakmice.

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević najavio da će njegova ekipa igrati izrazito napadački protiv Brage i da će uspehom smatrati samo pobedu u četvrtom kolu Lige šampiona.

"Spremni >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << dočekujemo utakmicu, u kojoj ćemo imati priliku da zabeležimo prvu pobedu u Ligi šampiona. Uprava kluba nam nije nametnula imperativ pobede, ali imaćemo pun stadion, igraćemo u ofanzivnom stilu i razmišljaćemo samo o pobedi", izjavio je Stanojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

U prošlom kolu Grupe H portugalska ekipa je na svom terenu slavila sa 2:0 protiv crno-belih.

"Očekujem težu utakmicu nego tamo, jer mi sutra moramo da rizikujemo, a oni se odlično transformišu iz odbrane u napad. Igraćemo hrabro i mnogo, mnogo ofanzivnije nego u Bragi", istakao je trener Partizana i rekao da bi bio zadovoljan i pobedom od 1:0.

Stanojević je dodao da je svestan da i navijači i javnost traže pobedu od njegove ekipe.

"Drago mi je da ljudi veruju u nas. U dosadašnjem toku Lige šampiona igrali smo egal protiv svih ekipa. Čim neko očekuje nešto od vas, znači da ste se u prošlosti već pokazali", zaključio je Stanojević.

Kapiten crno-belih Mladen Krstajić rekao je da je ekipa svesna šanse koja joj se pruža protiv Brage.

"Očekuje nas težak meč. U poslednje vreme smo podigli formu, igramo bolje i brže. I u Bragi smo ostavili dobar utisak, iako smo tada izgubili. Nadam se da ćemo sutra doći do pobede uz pun stadion", kazao je Krstajić.

Odbrambeni fudbaler Partizana rekao je i da ekipa mora da bude obazriva. "Igrači su svesni šta se sve očekuje od njih. Moramo da budemo obazrivi u defanzivi, mirni i skoncentrisati. Svaki igrač mora da se stavi u svrhu ekipe", izjavio je Krstajić.

Utakmica četvrtog kola Grupe H Partizan-Braga igra se danas od 20.45 na stadionu u Humskoj. U drugoj utakmici u Donjecku se sastaju Šahtjor i Arsenal.

Braga bez navijača, ulaznice u slobodnoj prodaji

Navijači Brage neće doputovati u Beograd na utakmicu sa Partizanom, pa će pristalice srpskog šampiona moći da kupe dodatne ulaznice za utakmicu trećeg kola Grupe H Lige šampiona.

Ulaznice za deo severne tribine koji je bio predviđen za gostujuće navijače moći će da se kupe po ceni od 1.000 dinara. Prodavaće se na dan utakmice od 10 sati u lokalu kompanije Tiketlajn u Čumićevom sokačetu.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanojević: Hrabro do prve pobede!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Nov.2010

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević najavljuje da će njegova ekipa igrati izrazito napadački protiv Brage i da će uspehom smatrati samo pobedu u četvrtom kolu Lige šampiona..."Spremni dočekujemo sutrašnju utakmicu, u kojoj ćemo imati priliku da zabeležimo prvu pobedu u Ligi šampiona....

Nastavak na Vesti-online.com...

Braga sa optimizmom, ali bez navijača, čeka meč protiv Partizana

Izvor: SrbijaNet.rs, 02.Nov.2010

Ekspedicija portugalskog fudbalskog kluba Braga sa optimizmom iščekuje sutrašnju utakmicu četvrtog kola H grupe Lige šampiona, protiv Partizana u Beogradu. Trener Domingoš Pasijensa i njegovi izabranici najavili su po dolasku u glavni grad Srbije da će na meču protiv "crno-belih" prvenstveno...

Nastavak na SrbijaNet.rs...

IVANA ĐERISILO NA OPERACIJI

Izvor: Kurir, 03.Nov.2010, 09:45

Šampion i džentlmen! Najbolji srpski plivač Milorad Čavić izjavio je da neće prisustvovati utakmicama Partizana u Ligi šampiona i Evroligi jer njegova devojka Ivana Đerisilo danas operiše rame...Šampion i džentlmen!..Najbolji srpski plivač Milorad Čavić izjavio je da neće prisustvovati...

Nastavak na Kurir...

Partizan večeras domaćin Bragi

Izvor: TV Avala, 03.Nov.2010

Fudbaleri Partizana u sredu dočekuju portugalsku Bragu u četvrtom kolu Grupe H Lige šampiona u kome će pred domaćim navijačima u Beogradu pokušati da ostvare prvu ovosezonsku pobedu u najkvalitetnijem klupskom takmičenju.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.