PRIMERA: Lažni Batistuta ubio Levante!

Izvor: Mondo, 24.Okt.2014, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIMERA: Lažni Batistuta "ubio" Levante!

Na "Balaidosu" dva gola Hoakina Lariveja, za peti poraz Levantea u šest kola.

Foto: Guliver/Getty Images/Manuel Queimadelos

Selta Vigo - Levante laganih 3:0 na otvaranju 8. kola Primere, koje će svakako obeležiti "El Klasiko".

Na "Balaidosu", u petak uveče, peti poraz u šest mečeva timu iz Levantea naneo je "lažni Batistuta", Hoakim Larivej, koji je pogađao mrežu dva puta, u 27. i 83. minutu. Konačnih 3:0 postavio je vezista Selte Aleks Lopez >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u 91. minutu meča.

Levante, koji ove sezone nije postigao gol na svom stadionu (Viljareal 0:2, Barsleona 0:5, Rajo Valjekano 0:2, Real Madrid 0:5), ostao je ispod crte sa svega pet bodova, jednim više od Kordobe, za sada jedinog tima u ligi koji nije uspeo da pobedi.

El Bati...

Larivej, 30-godišnji Argentinac, nosi nadimak "El Bati" zato što neodoljivo fizički podseća na slavnog Gabrijela Batistutu. U Seltu je došao prošlog leta iz Rajo Valjekana, a pre toga je igrao za Đenovu.

Pet bodova imaju i Elče i Atletik Bilbao i Real Sosijedad, ali svi oni će tek igrati mečeve 8. kola.

Ono gde je tim iz Valensije "lider", to je gol razlika. Posle osam utakmica, Levante ima skor od četiri postignuta i 23 primljena gola.

Selta u narednom kolu gostuje Barseloni, svom bivšem treneru Luisu Enrikeu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.