PREDLOZZI I TIPOVANJA: Nije Iran boza... Po golove na Kipar?

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2014, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA: Nije Iran boza... Po golove na Kipar?

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

FIKSEVI

IRAN – SRBIJA (tip KH 1 (17,5), kvota 1,85)

Da se razumemo, u pobedu Srbije ni najmanje ne sumnjamo, ali nas izabranici Aleksandra Đorđevića nisu ubedili da imaju taj ubilački instinkt i želju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da dokrajče rivala kada je na kolenima. A Iran, uprkos ubedljivim porazima od Španije i Brazila (60:90 i 50:79) u prva dva meča, nije toliko loša ekipa. Ipak je u pitanju šampion Azije.

AEL – ETNIKOS (tip KMB1&T12+, kvota 1,55)

Ime AEL-a poslednjih godina u kiparskom fudbalu znači mnogo više nego ime Etnikosa o čemu svedoči i niz od tri uzastopne pobede uz ukupno osam postignutih holoba. Etnikos je ranije umeo da namuči tim iz Limasola, ali na pobedu na gostovanju kod AEL-a čeka još od januara 2008. I uvereni smo da će čekati još.

OMONIJA – ANORTOZIS (tip GG, kvota 1,67)

U ovom slučaju smo se uzdali u istoriju, a iako ni Omonija ni Arnotozis ne umiru u lepoti fudbala, u međusobnih susretima dodatno zapnu, pa su njihove četiri poslednje utakmice donele i GG3+. U poslednjih 12 utakmica samo tri puta bilo je manje od tri gola (kvota sada 1,70), pa se i sada nadamo efikasnom meču.

VREDI POKUŠATI

GROJTER FIRT – SANKT PAULI (tip GG3+, kvota 2,15)

Efikasan meč je prvo što nam pada na pametu kad su ovi rivali u pitanju. Posebno kad se sastaju na Troli areni na kojoj je njihovih sedam poslednjih duela otišlo u GG3+. Četiri puta bilo je četiri ili više golova. Ako računamo i njihove susreta na Milerntoru samo dva puta na poslednjih 15 susreta nije bilo makar po gol na obe strane.

OFI – VERIJA (tip SP 1, kvota 3,30)

Prošli susret na Kritu završen je pobedom Verije od 1:0. Pritom, ona ume da se raspuca, pa sigurnu pobedu inače ne preferiramo. Ali, pre tog minimalnog poraza OFI je nanizao šest pobeda protiv Verije na domaćem terenu. Svih šest bez primljenog gola! Na sličan način je počeo i novu sezonu (protiv Panaitolikosa 1:0), pa se nadamo da bi mogao opet. Lepo se plaća.

UNIVERZITATEA KLUŽ – JAŠI (tip KI 2, kvota 3,80)

Obe ekipe su u veoma lošoj formi, ali i ovde verujemo u tradiciju, a ona kaže da Univerzitatea ne može da izađe na kraj sa današnjim protivnikom. U pet odigranih mečeva ekipa iz Kluža je uspela samo jednom da remizira, a Jaši je u poslednja tri duela slavio bez primljenog gola, tako da računamo da će i danas pobediti.

ZA IZBEGAVANJE

OCELUL – RAPID BUKUREŠT

Domaća ekipa nije pobedila u novoj sezoni rumunskog prvenstva, a Rapid je to uradio samo jednom, te se može slobodno reći da ih ne krasi dobra forma. Pritom su u međusobnim duelima smenjuju pobede i jedne i druge ekipe, ali i remiji, tako da je najbolje preskočiti ovaj duel jer ne vredi predviđati šta će se ovde dogoditi.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.