POZNATI O MEČU S ALBANIJOM: Utakmica kao seks, golovi kao orgazam

Izvor: Kurir, 10.Okt.2015, 06:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZNATI O MEČU S ALBANIJOM: Utakmica kao seks, golovi kao orgazam

Inspektor Blaža kao i uvek izdominirao s ocenom, a ništa manje duhoviti nisu bili ni ostali sagovornici Kurira.

Blaža je pričao o seksu, Bora Ðorđević o stranim ambasadama, Nataša Šavija o individualnim treninzima, a Marko Živić o srpskom inatu. Svi su blistali u svojim komentarima utakmice u Albaniji, baš kao što su blistali i fudbaleri Srbije na terenu.

Počeli smo sa Inspektorom Blažom i njegovim viđenjem meča u Albaniji.

Blaža: Atmosfera >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dosadna kao kod tašte

- Atmosfera na početku utakmice bila je izvanredna. Međutim, kako je meč odmicao, postajalo je sve dosadnije. Delovalo je kao kod tašte na ručku. Prolaze minuti, a sve dosadnije. Međutim, onda su usledila tri minuta potpune euforije. To je kao kada imate seks, a ne bude ništa posebno dok to traje, ali zato sama završnica bude izvanredna. E, tako je bilo u Albaniji - glasi sjajni Blažin komentar.

Gde poče Inspektor, tu nastavi Bora Ðorđević. Opet smeh nije mogao da izostane.

Turci napali Tošića

JK BRANI DUŠKA ZBOG TRI PRSTA

Javnost u Turskoj žestoko je napala srpskog reprezentativca i prvotimca Bešiktaša Duška Tošića, koji je pobedu u Albaniji proslavio sa tri podignuta prsta, tvrdeći da je u pitanju fašistički simbol, a u odbranu je stala njegova supruga Jelena Karleuša.

- Tri prsta nisu rasistički i religiozni simbol, već samo srpski znak - poručila je Jelena Karleuša, a na komentare da to nije tako, samo je dodala:

- To je zato što ne znate pravo značenje tog simbola. Verujte mi da to nije ništa loše. Volim ceo turski narod.

Autor: Miloš Bjelinić,Foto: Marina Lopičić,Foto: Dado Đilas,Foto: Dragan Kadić,Foto: Printscreen

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.