PONOVO U HUMSKOJ: Žarko Zečević se vratio u Partizan! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2017, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO U HUMSKOJ: Žarko Zečević se vratio u Partizan! (FOTO)

Na sednici Skupštine crno-belih popularni Zeka dobio novu funkciju.

Košarkaški ženski klub Partizan 1953 održao je na stadionu u Humskoj treću redovnu sednicu Skupštine na kojoj je usvojen finansijski izveštaj za prošlu godinu i prošlu takmičarsku sezonu, izmene i dopune Statuta koji je usklađen sa novim Zakonom o sportu, kao i predlog budžeta za narednu sezonu 2017/2018.

SLEDI VRELO LETO: Vazura >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NAJAVIO milionske TRANSFERE Leonarda i Đurđevića (FOTO)

GLEDALI SU LEA NA DERBIJU: U notesu OVIH skauta piše: DOVESTI ga pod OBAVEZNO!

Pored usklađivanja Statuta sa novim Zakonom o sportu, Skupština je izabrala i dva potpredsednika iz redova Upravnog odbora,  Žarka Zečevića, dugogodišnjeg generalnog sekretara FK Partizan i bivšeg košarkaša ovog kluba, kao i Radovana Draškića.

Foto: MN Press

Sednicom je predsedavao predsednik kluba Živomir Novaković, a finansijski izveštaj je podneo direktor kluba Srbobran Filipović.

- Skupština je jednoglasno usvojila finansijski izveštaj za prošlu sezonu i predlog budžeta za narednu 2017/2018. KŽK Partizan 1953 će i iduće sezone biti učesnik domaće i WABA lige, a akcenat će biti na radu sa mlađim selekcijama s obzirom da smo prošle sezone osvojili bronzanu medalju na završnom turniru pionirki, a i ove godine smo glavni favoriti za jednu od medalja. Posebno sam zadovoljan što klub domaćinskim poslovanjem izmiruje sve svoje obaveze i nema ni jedan dinar poreskog duga prema državi. Konačno imamo mir jer su u klubu iskreni partizanovci na čelu sa predsednikom Živomirom Novakovićem - rekao je Filipović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Žarko Zečević se vratio u Partizan

Izvor: Mondo, 20.Apr.2017

Bivši generalni sekretar crno-belih, deset godina nakon što se povukao sa te funkcije, ponovo će biti aktivan u sportu...Foto: MN Press..Žarko Zečević se vratio Partizanu, ali i košarci...Bivši košarkaš crno-belih, 16 puta reprezentativac Jugoslavije, ali javnosti najpoznatiji kao dugogodišnji...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.