Novak srećan jer nema plave šljake: Uvek je lepo kad se izlazi u susret teniserima

Izvor: Blic, 06.Maj.2013, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak srećan jer nema plave šljake: Uvek je lepo kad se izlazi u susret teniserima

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u Madridu se priprema za turnir iz masters serije i raduje se što su organizatori odustali od plave šljake, na koju su mnogi imali primedbe prošle sezone.

Đoković je sezonu na šljaci počeo na najbolji mogući način, trijumfom protiv Rafaela >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nadala u finalu Monte Karla i sada sa dosta optimizma očekuje nastup u Madridu, gde je kao prvi nosilac slobodan na startu.

Prošle godine gotovo svi teniseri su protestovali zbog plave šljake, od koje su sada organizatori odustali, pa će se ponovo igrati na crvenim zemljanim terenima.

"Teren na kojem sam trenirao je sjajan. Nisam još bio na centralnom terenu, ali sam od drugih tenisera čuo samo pozitivne komentare, zbog čega mi je jako drago. Uvek je lepo videti da organizatori čine sve kako bi se teniseri dobro osećali na terenu, a naravno i van njega", rekao je Novak i posebno istakao da više nema nikakvih problema sa skočnim zglobom, koji je povredio u Dejvis kupu protiv selekcije SAD.

"Zglob je bolje svakim danom. Dosta sam radio posle Monte Karla do sada kako bih bio spreman za Madrid, jer je ovo turnir na kom uvek želim da igram", naglasio je Đoković.

Komentrišući verovatnog protivnika u drugom kolu, Bugarina Grigora Dimitrova, Đoković je napomenuo da se s njim sastao u Indijan Velsu i da se radi o veoma talentovanom igraču.

"Ima predispozicije da igra na veoma visokom nivou, a odgovaraju mu sve podloge, što je i pokazao. Protiv Nadala u Monte Karlu je odigrao fantastičan meč u tri seta", rekao je Đoković.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NOVAK ČESTITAO SLAVU: Domaćini srećan Đurđevdan!

Izvor: Kurir, 06.Maj.2013

Najbolji teniser sveta sprema se za prvi meč u Madridu..MADRID - Najbolji teniser sveta Novak Đoković čestitao je svim domaćinima koji slave Đurđevdan...Đoković je danas odradio prvi trening u Madridu gde će od utorka igrati na Mastersu u glavnom gradu Španije..."Danas je bio baš dug dan....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.