Nole: Najbolji meč ove godine

Izvor: RTS, 16.Apr.2010, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole: Najbolji meč ove godine

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je pobeda protiv Davida Nalbandijana u Monte Karlu jedan od njegovih najbolje odigranih mečeva ove godine.

"Imao sam teškog protivnika koji se poslednjih šest-sedam nedelja vratio u formu i odigrao odličan tenis", rekao je Đoković.

Srpski teniser je izjavio da je znao da će meč biti težak, ali da je igrao odličan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tenis od samog početka i da se oseća dobro nakon nedavnog razlaza sa trenerom Todom Martinom.

Drugi teniser na svetu je nedavno prekinuo saradnju sa američkim stručnjakom zato što je Martin radio drugačije od njegovog prvog trenera Marijana Vajde.

"Pokušali smo da radimo sa dva trenera i Tod je fantastična osoba koja ima mnogo iskustva i sve je delio sa mnom. Ali, to na kraju nije uspelo i rastali smo se bez teških reči", rekao je srpski teniser.

Đoković je kazao i da se oseća dobro što se vratio starom treneru, kao i da su mu prva tri meča na turniru u Monte Karlu dala mnogo samopouzdanja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: "Previše sam grešio"

Izvor: B92, 17.Apr.2010, 20:20

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, logično, nije bio zadovoljan igrom u ubedljivom porazu od Fernanda Verdaska u polufinalu turnira u Monte Karlu... "Ovo je bio prilično težak meč. On je igrao vrlo dobro, ali mišljenja sam da sam mu ja olakšao pobedu jer sam napravio previše neiznuđenih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.