Izvor: HotSport.rs, 01.Mar.2015, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVAK ĐOKOVIĆ: Navijam za Zvezdu, ne mrzim Partizan!

Najbolji teniser sveta ponovo je u domovini gde će nardnog vikenda u okviru Dejvis kupa igrati za Srbiju protiv Hrvatske. Naš as je iskoristio slobodno vreme da sa velikim prijateljem Viktorom Trocikim odgleda košarkaški “večiti derbi”.

- Navijam za Zvezdu, ali ne mrzim Partizan. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Navijam za Partizan u svim drugim utakmicama kada ne igra protiv Zvezde, igrao sam za taj klub, nemam tu vrstu problema. Sa Viktorom se uvek šalim, postoji rivalstvo između nas – rekao je Novak Đoković za Tanjug.
Novinare je zanimalo da Novak Đoković prokomentariše kvalitet košarke, na šta je on imao spreman odgovor.
- Nisam stručan da ocenim kvalitet košarke, jednostavno uživam. Igrači daju sve od sebe, oni su vrhunski sportisti i vole svoj klub i to je deo sporta. Niko ne podržava nasilje, za sada je atmosfera sjajna, nadam se da će tako ostati“ – istakao je na poluvremenu “večitog derbija” najbolji teniser planete.“
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Đoković optužio organizatore za malverzacije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2015

Najbolji teniser sveta Novak Đoković optužio je organizatore Dejvis kup meča u Kraljevu za malverzacije sa ulaznicama...Reprezentacija Srbije u tom gradu dočekuje selekciju Hrvatske u meču za koji vlada ogromno interesovanje, a Đoković je ogorčen činjenicom da je više stotina Kraljevčana...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.