Ðoković: Navijam za Zvezdu, ali ne mrzim Partizam

Izvor: Press, 01.Mar.2015, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðoković: Navijam za Zvezdu, ali ne mrzim Partizam

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković rekao je večeras da uživa u košarkaškom večitom derbiju i da to što navija za Crvenu zvezdu, ne znači da mrzi Partizan.
„Navijam za Zvezdu, ali ne mrzim Partizan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Navijam za Partizan u svim drugim utakmicama kada ne igra protiv Zvezde, igrao sam za taj klub, nemam tu vrstu problema. Sa Viktorom se uvek šalim, postoji rivalstvo između nas“, rekao je Ðoković novinarima u Pioniru.

Ðoković se na iznenađenje mnogih pojavio na utakmici zajedno sa Viktorom Troickim i svojom braćom.

„Ovo je moj prvi derbi posle dugo godina, atmosfera je fenomenalna. Drugačije je kad gledate preko televizije i kada uživo prisustvujete meču“, rekao je Ðoković.

Novinare je interesovalo da prokomentariše kvalitet košarke.

„Nisam stručan da ocenim kvalitet košarke, jednostavno uživam. Igrači daju sve od sebe, oni su vrhunski sportisti i vole svoj klub i to je deo sporta. Niko ne podržava nasilje, za sada je atmosfera sjajna, nadam se da će tako ostati“, rekao je Ðoković.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Košarka,   Viktor Troicki

Nastavak na Press...






Povezane vesti

"Navijam za CZ, ne mrzim Partizan"

Izvor: B92, 01.Mar.2015

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da uživa u košarkaškom večitom derbiju i da to što navija za Crvenu zvezdu, ne znači da mrzi Partizan...Đoković se na iznenađenje mnogih pojavio na utakmici zajedno sa Viktorom Troickim i svojom braćom..."Navijam za Zvezdu, ali ne mrzim Partizan....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.