NFL: Prva pobeda Rejdersa

Izvor: B92, 21.Nov.2014, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NFL: Prva pobeda Rejdersa

Ouklend Rejdersi ostvarili su prvu pobedu u NFL sezone, savladali su Kanzas Siti Čifse 24:0, na premijeri 12. vikenda.

Rejdersi su slavili posle 16 uzastpnih poraza, tačnije 368 dana, a divizijskog rivala iznenadili su preko Dereka Kara.

Ruki kvorterbek bacio je 100 sekundi pre kraja tačdaun za Džejmsa Džonsa, a potom odbranili poslednji napad Čifsa za dugo očekivano slavlje.

"Nadamo se da će doći još mnogo pobeda jer mi se mnogo sviđa ovaj osećaj, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to je sigurno", rekao je junak Rejdersa Kar, koji je bacio 174 jarde.

Igrač meča bio je ipak raninbek Rejdersa Latavius Mari koji je istrčao 112 jardi i dva tačdauna za prednost 14:0 početkom druge četvrtine, a potom je doživeo povredu. Andre Holms je skupio 55, a Džons 47 jardi hvatanjem.

Aleks Smit je predvodio Čifse sa 234 jarde i dva tačdauna, Džamal Čarls je uhvatio jedan uz 42 jarde, a istrčao je još 80, dok je drugi uhvatio Entoni Fazano.

Rejdersi sada imaju učinak 1-1, dok su Čifsi doživeli četvrti poraz koji ih je udaljio od osvajanja divizije Zapad u AFC-u.

NFL, 12. vikned:

Ouklend – Kanzas Siti 24:20

Nedelja:

Atlanta – Klivlend

Filadelfija – Tenesi

Nju Ingland – Detroit

Minesota – Grin Bej

Indijanapolis – Džeksonvil

Hjuston – Sinsinati

Čikago – Tampa Bej

Sijetl – Arizona

San Dijego – Sent Luis

Denver – Majami

San Fransisko – Vašington

NY Džajants – Dalas

Utorak:

Bafalo – NY Džets

Nju Orleans – Baltimor

Slobodni:

Pitsburg, Karolina

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NFL: Rejdersi šokirali Kanzas

Izvor: Vesti-online.com, 21.Nov.2014

Pre samo četiri dana, Kanzas Siti je pobedio šampiona NFL Sijetl, a u noći izmeću četvrtka i petka Čifsi su poraženi od ekipe koja nije imala nijednu pobedu. Rejdersi su u Ouklendu šokirali Aleksa Smita i drugove pobedivši 24:20, u prvom meču 12. nedelje šampionata...As Ouklend Rejdersa Marsel...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.