NFL: Rejdersi šokirali Kanzas

Izvor: Vesti-online.com, 21.Nov.2014, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NFL: Rejdersi šokirali Kanzas

Pre samo četiri dana, Kanzas Siti je pobedio šampiona NFL Sijetl, a u noći izmeću četvrtka i petka Čifsi su poraženi od ekipe koja nije imala nijednu pobedu. Rejdersi su u Ouklendu šokirali Aleksa Smita i drugove pobedivši 24:20, u prvom meču 12. nedelje šampionata.

As Ouklend Rejdersa Marsel Ris slavi sa navijačima

 

Za vekliko iznenađenje pobrinuli su se kvoterbek domaće ekipe Derek Kar i raning bek Marej, koji su uspeli da slave protiv favorizovanog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << gosta, koji je do ovog meča imao šest uzastopnih pobeda.

 

Rejdersi su krajem treće četvrtine imali velikih 17:3, ali se onda budi kvoterbek Kanzasa Aleks Smit. Uspeo je kvoterbek srpskog porekla da baci dva tačdauna pasa za izjenadnačenje, a zatim je Kar bacio presečenu loptu, da bi u narednom napadu fild golom Čifsi poveli 20:17.

 

Činilo se da će ćeta Edija Rida ipak da slavi, ali tako nije mislio Kar, koji je vodio svoj tim do pobede. Na minut i 50 sekundi do kraja bacio je tačdaun pas ka Džonsu. Čifsi su imali dovoljno vremena da stignu do protivničke N zone, ali Smit nije uspeo u tome, pa su Rejdersi ostvarili prvu pobedu u šampionatu.

 

Ostali mečevi 12. nedelje igraju se u nedelju. Meč Bafalo - Njujork Džets igraće se u Detroitu zbog velikog nevremena koje je pogodilo Bafalo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.